HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
adım: Serhat
Soyad: Eroglu
Yaşım: 16
Yaşadıgım yer : Ankara
Gm lik Tecrübem . : Üs Düzey ..
Günlük Online Sürem : 16.10 dan 22.30 a kadar .
Tecrübelerim : Puty, Navicat , Npc , Oyun içi Eventler Daha bir .çok şey kısacası Özen göstermeyi severim .
İletişim Adresim Facebook . :
Diger Özeliklerm : Dedigim gibi Bir çok sw de Gm lik yaptım Sana görede uyuyorsam bana ulaş
Oyun içi ve Event ilgili alanımdır . Tanıtımda yaparım sorun olmaz . +50 user sw olursa iyi olur Cumartesi - Pazar Günleri 8.00 - 24.00 a Kadar açıgımdır Yani Beni arama Ve nerde bu Gibi sorularla karşılaşmassınız . Devamlı ilgili olmaya çalırım Bazen giremeyede bilirim Yani
Ama kendi sw m Gibi de bakarım .
Gm Oldugum Serverler : Herommt2 . Speadmt2. Koleramt2.Jakenmt2 Bunlardır Ek olarakda Kurduklarım : Herommt2 ve şuanda açık olan serverim Klopatramt2 Yani Bukadar Eger sana göre Bir gm ysem Sen ulaş Halederiz
İyi günler ...
Klopatra..
Soyad: Eroglu
Yaşım: 16
Yaşadıgım yer : Ankara
Gm lik Tecrübem . : Üs Düzey ..
Günlük Online Sürem : 16.10 dan 22.30 a kadar .
Tecrübelerim : Puty, Navicat , Npc , Oyun içi Eventler Daha bir .çok şey kısacası Özen göstermeyi severim .
İletişim Adresim Facebook . :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Diger Özeliklerm : Dedigim gibi Bir çok sw de Gm lik yaptım Sana görede uyuyorsam bana ulaş
Oyun içi ve Event ilgili alanımdır . Tanıtımda yaparım sorun olmaz . +50 user sw olursa iyi olur Cumartesi - Pazar Günleri 8.00 - 24.00 a Kadar açıgımdır Yani Beni arama Ve nerde bu Gibi sorularla karşılaşmassınız . Devamlı ilgili olmaya çalırım Bazen giremeyede bilirim Yani
Ama kendi sw m Gibi de bakarım . Gm Oldugum Serverler : Herommt2 . Speadmt2. Koleramt2.Jakenmt2 Bunlardır Ek olarakda Kurduklarım : Herommt2 ve şuanda açık olan serverim Klopatramt2 Yani Bukadar Eger sana göre Bir gm ysem Sen ulaş Halederiz
İyi günler ...
Klopatra..