- Konular
- 631
- Reaksiyon Skoru
- 120
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beşiktaş teknik Direktörü Mustafa Denizli bu sezon hem derbi maçlarda hem de Bursaspor maçlarında başarılı olamadığı için yakın çevresine istifa edeceğini açıkladı. Denizli'nin Bursaspor maçı sonrası yaptığı yorumda, "Bu sezon Beşiktaş'ın başarısızlığında kendimi suçlu hissediyorum. Geçen sezon da zaten Ertuğrul sağlam'ın hazır kadrosunu şampiyon yapmıştım. Doğru olan galiba benim istifam etmem olabilir" diye görüş belirttiği öğrenildi.
Siyah beyazlı yöneticilerin bir bölümüün geçtiğimiz hafta "Mustafa Denizli 'hocamız şampiyonluğu konuşacağına yeni sezon için sözleşme imzalayıp imzalamayacağını gündeme getirdi" yorumlarına sinirlendiği kararı bu nedenle aldığı belirtildi.
Siyah beyazlı yöneticilerin bir bölümüün geçtiğimiz hafta "Mustafa Denizli 'hocamız şampiyonluğu konuşacağına yeni sezon için sözleşme imzalayıp imzalamayacağını gündeme getirdi" yorumlarına sinirlendiği kararı bu nedenle aldığı belirtildi.
- Konular
- 16,123
- Online süresi
- 4d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 9,981
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 758
- MmoLira
- -3,901
- DevLira
- 0
denızlı o takımın basında oldukca bjk bı yere gelemez
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)