romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Adminim Lütfen cevap Yaz ... !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan T4m1B3La
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 298

T4m1B3La

Level 2
Üye
Konular
14
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 9 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
42
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Örnek Konu : http://www.turkmmo.com/mmomt2-online-market/2351314-adminim.html

Bu konuda görüldüğü gibi siteyi açmanız biraz yalan gibi gözüküyor... 9 Edit charımın şifresini 3 Edit carımın ıd ını unuttum ticket atıorm 1 tane 1 tane cevap gelmiyor... (siz fazla atmayın cevap verilmez diyorsnz o yüzden 1 tane 1 tane attm 2si için toplam 2 tane) 6 Aydır 9 Edit charıma 2-3 haftadırda ıdını unuttugum çarıma ulastıgım hesapalra ulasmaya çalışıorm...

Not:Eger admin cevap vermesse 50 tane ticket 10 tane konu açıcam bakalım cevap gelicek mi ?
Bugün 13 Aralık 15 Kasımda yapılacak denildi ... 1 AY geçti ... Hadi bunuda cevapla adminimmmm...

Son düzenleme:
teşekurler aynen katılıyorum sana kardeş

1kere Ticket Atman Yeterlı Sitede Düzelir Kolay İşler Degil Bunlar.

Vallaha de . Biz bilmiyorduk ya kardeş ! Kolay iş değil farkındayız ama parasını ödedimiz şeyler bunlar....

Üyelik ve Hizmet Sözlefmesi

2-Geri Dönüşüm:
Kullanıcıların kendi karakterlerini geliştirmek amacı ile yaptığı ödemeler karşılıksız kalmaz, Sistem Güçlendirme / Geliştirme Çalışmalarıyla kullanıcılara hizmet kalitesi olarak geri dönecektir.

bu yazıyor adamlara diyoruz güçlendirmenize gerek yok tamam da yeterki normal haline razıyız dioruz adamların sitesinde bi market bide kayıt ol açık burdan da anlaşılıyor ki yasal olarak haklarımıza taciz ediliyor....
Şöyle diyenlerde çıkabilir; adamlar çalışıyor işte kolay iş değil biladerim...
Bende şu cevabı veririm = 6 Ay mı sürer bu kolay olmayan iş ? Ticketlerle yardımcı olunmaz mı ?

Nese yha ben yine sinirlendim galiba admine savunan herkese k.g.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri