Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
- Nvidia GT630 bunu alıyorum nasıl?
- Nvidia GT630 bunu alıyorum nasıl?
Kaldırır fakat tavsiyem GTX 460 veya HD6850

işte babam alıcak bilgisayarı toplama almam diyor illa bimeks yada teknosa yada vatan dan alıcak ondan bende bimeks te bunu buldum
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ondan bunu alıcam başka çözüm yok ama yaz tatilinde alıncak o zmn a kadar fiyat düşerse yada belki daha iyisi çıkar ama şuan ki fikrim buişte babam alıcak bilgisayarı toplama almam diyor illa bimeks yada teknosa yada vatan dan alıcak ondan bende bimeks te bunu buldumLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.ondan bunu alıcam başka çözüm yok ama yaz tatilinde alıncak o zmn a kadar fiyat düşerse yada belki daha iyisi çıkar ama şuan ki fikrim bu
0 alacaksan Casper almanı önermem.1500 TL Bütçeye Dell veya Asus yakışır.Ayrıca Hazır bilgisayarların Anakartı dandik.Sata3 Harddisk koyduk diyorlar anakart Sata 2 Destekli.Hazır bilgisayar önermem fakat alacaksan yazdığın bilgisayar iyi.İndirim olduğunda Vatan veya Teknosa'dan alabilirsin.En az İ5 almaya dikkat et
Ekran Kartı ise paylaşımsız DDR5 + 256 Bit bulabilirsen o sisteme güzel olur.GTX 460 veya HD6850 tipi bir kart 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)