HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adminler ilk olarak bunun aynı türünden konu varsa ben bulamadım lütfen kilit atma.
İlk olarak ben gazanya IP den point blank endonezyanın sitesine girdim ve indirdim ve launcherı açtığımda başlat iconu falan çıkmadan hata alıyorum.
Birçok arkadaşta bunu söylemiş ve konu kilit verilmiş ben bulamadım ve 1 tane buldum ondada hostpot ile yapınca giriş gerçekleşiyor diye yazı gördüm fakat işe yaramadı.Eğer bunun çözümünü bana net bir şekilde yapabilecek var ise isteğini yapacağım gerçekten önemli.Hatta teamviewer ile ble yapabilir ! Nolur YARDIM ARKADAŞLAR.
İlk olarak ben gazanya IP den point blank endonezyanın sitesine girdim ve indirdim ve launcherı açtığımda başlat iconu falan çıkmadan hata alıyorum.
Birçok arkadaşta bunu söylemiş ve konu kilit verilmiş ben bulamadım ve 1 tane buldum ondada hostpot ile yapınca giriş gerçekleşiyor diye yazı gördüm fakat işe yaramadı.Eğer bunun çözümünü bana net bir şekilde yapabilecek var ise isteğini yapacağım gerçekten önemli.Hatta teamviewer ile ble yapabilir ! Nolur YARDIM ARKADAŞLAR.
Siteye girip üye olmak,indirmek mümkün ama oyuna mümkün değil. üzgünüm türkiye IP'si yasaklı hiçbir şekilde bağlanamazsın
Hadi ya. Peki birşey sorabilir miyim ? bıçakların yani mesela combatın bir ücret ödemeden almak mümkün olan bir point blank var mı ?
O eskiden herşey bedavaydı ama şimdi türk serveri gibi giriş mümkün değil endonezyaya git ordan gir 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)