shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
Hikaye Ekle

windows 8 mmomt2 sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sanane9999999
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 451

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

windows 8 kullanıyorum uyumluluk modlarını denedim onla düzelmiyor denemelerim sonucu nedeni buldum mmomt2 nin metin2client.bin i windows 8 de açmıyor TR de açıyor+TR deki metin2client.bin i mmomt2 ye attığımda güncelleme yapmadan girdiğimde giriyor ama LOG hatası veriyor pvp dosyalarında tr metinclient i çalışmadığı için buna çözüm bulabilirmisiniz uyumsuzluk metin2client.bin de

Son düzenleme:
Windows 8 ' i yüklemek için çok erken , hemen zıplamamalıydınız , tekrar win7 dönmeye çalışın , win 8 'de sürekli metin2 ile sorun yaşarsınız.

windows 8 kullanıyorum uyumluluk modlarını denedim onla düzelmiyor denemelerim sonucu nedeni buldum mmomt2 nin metin2client.bin i windows 8 de açmıyor TR de açıyor+TR deki metin2client.bin i mmomt2 ye attığımda güncelleme yapmadan girdiğimde giriyor ama LOG hatası veriyor pvp dosyalarında tr metinclient i çalışmadığı için buna çözüm bulabilirmisiniz uyumsuzluk metin2client.bin de

Şuanda win8 'de mmomt2 uyumluluk sorunuyla karsılasıyor suanda henuz bı cozum soylüyemeyız

Windows 8 için gerçekten çok erken bence bi 6 ay daha beklemeliydiniz uyumluluk sorunları çoğu program veya oyunda var.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri