-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Şehir Npcleri (Resimli)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan peacemackers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

peacemackers

EFSANE
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Konular
16,123
Online süresi
4d 3h
Reaksiyon Skoru
9,981
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 3 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
758
MmoLira
-3,901
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Konuyu açmamın sebebi Silkroad oynarken biri geldi ve nerden nasıl alışveriş yapabilirim diye sordu bende uzun uzun anlatmak zorunda kaldım blacksmithde silah satılır,stableden at alınır... sonra aklıma burda böyle bir konunun olup olmadığına bakmak geldi bende biraz gezindim ancak böyle birşey göremedim bende Şehirlerdeki NPC lerin yerleri ve bunların ne işe yaradığını yazayım dedim
tabi Joymax ın ufak bir harita hatasınıda yakaladım İsterseniz lafı fazla uzatmadan resimlerden başlayalım;

JANGAN
jangannpc.jpg

DOWHANG
dowhangnpc.jpg

Hotan
hotannpc.jpg

Samarkand
samarkandnpc.jpg

Constantinaople
istanbulnpc.jpg

Şimdide sıra açıklamalarda;

1-Blacksmith:Bu NPC'de silah,kalkan,arrow ve bolt satılır.
2-Protector Shop:Burda charınız için kıyafet satılır.
3-Stable:Bu NPC de at,kervan atı,pet potları,köpek satılır.
4-Storage:Burası sizin bankanızdır içine para ve istediğiniz itemleri koyabilirsiniz(görev ve bazı itemler hariç).
5-Dimensional Gate:Burası başka şehirlere belli bir ücret karşılığı kolayca geçmenizi sağlar.
6-Drug Store:Bu NPC charınız için HP ve MP potu satar.
7-General Shop:Burdan charınız için takı eşyaları alabilirsiniz.
8-Specilities Shop:Bu NPC de kervan taşımanız için Traderliğe kaydolursunuz ve kervana mal alırsınız.
9-Hunter Guild:Bu NPC Hunterliğe kaydolmanızı sağlar.(Janganda bu durum biraz farklı çünkü;haritada bir hata var 9 numaralı gösterdiğim yer aslında guildcinin bulunduğu yer)
10-Bu NPC size 500k karşılığı guild açmanızı,bulunduğunuz guildden çıkmanızı,guild bankasına ulaşmanızı(yetki varsa) sağlar.
11-Burası Thief şehrine ışınlar ve orada Thief mesleğine kaydolup,kaçırdığınız malları burada satmanızı sağlar

Paylasim İçin Teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri