HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hayırlısı olsun ne diyelim 

Konunun amacını anlamadım açıkçası bu bir,
1,5 yıl demişsin; forumda bulunduğunuz gün sayısı kutlamaları yasak,
uzman olamadım demişsin; zaten bu tür konularınız cevap yazılmaksızın kapatılır,
ve asıl sebep; bu konuya yazılacak cevap dahi yok ne diyelim? hayırlı olsun mu dememizi bekliyorsun.
Bu alanı gövde gösterisi yapmak için kullanmayın, yararlı paylaşımlar yaparak kendinizi gündemde tutabilirsiniz.Bu gibi şov konuları açarak değil.Kutlanacak bir durumda yok ortada.Ha söylediklerimde haksızsam gelip birisi bana desin; sen haksızsın..
1,5 yıl demişsin; forumda bulunduğunuz gün sayısı kutlamaları yasak,
uzman olamadım demişsin; zaten bu tür konularınız cevap yazılmaksızın kapatılır,
ve asıl sebep; bu konuya yazılacak cevap dahi yok ne diyelim? hayırlı olsun mu dememizi bekliyorsun.
Bu alanı gövde gösterisi yapmak için kullanmayın, yararlı paylaşımlar yaparak kendinizi gündemde tutabilirsiniz.Bu gibi şov konuları açarak değil.Kutlanacak bir durumda yok ortada.Ha söylediklerimde haksızsam gelip birisi bana desin; sen haksızsın..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozmn Tekrar Hos GeLdin