noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Metin2 Private Server Kurulum / Yönetim Yardımcı Programlar[GÜNCEL]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onurguven123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 353
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba , Bu Tür Konular Forumda Mevcut Ancak Bazılarının Linkleri Kırık , Bazılarının Anlatımları Yanlış .
Bende Aşağıda Sıralamış Olduğum Programların Hepsinin Toplu Olarak Upload Edilmiş Halini Paylaşıyorum.

İçindekiler :

-GM Kod Bankası
-Atak Server [Yeni Fileslerle Uyumlu]
-UnePK
-Filezilla
-Navicat
-Putty

Açıklamalar - Resimler :

GM Kod Bankası ;
9ghs8.jpg

#Program Sayesinde NPC Editlerken / Oyun İçinde Kolayca Kodlara Ulaşabilirsiniz.

Atak Server;
9ghu3.jpg

#Rarda Bulunan Config Dosyasını Editlemeniz Yeterli . Çok Fonksiyonlu Bu Program İle Kolayca Edit Yapabilir , Ban Atabilirsiniz.

UnePK:

9gj3n.jpg

#En Basit Pack Açıcı Program Denilebilir :)

Filezilla ;

#Filezilla GNU/GPl bir FTP programıdır. Yani internet üzerinden başka bir bilgisayara dosya transferini sağlayan açık kodlu bir yazılımdır. Hem profesyonel olarak hem de amatör olarak kullananları ihtiyaçları karşılayabilmektedir. Biz Bu Programı Metin2 Sunucumuza Bağlanırken Kullanıyoruz. Filezillaya Bağlanma İle İlgili Konular Bulunduğu İçin Detaylı Anlatım Yapmıyorum :)

Navicat ;

#Navicat İle İlgili Bilgilere Navicat Nedir ? Nerede Kullanılır ? Nasıl Kullanılır ? Konusundan Ulaşabilirsiniz. Rar İçinde Bulunan Navicat_Lite Kendinden Süresiz Lisanslıdır. Yani 30 Gün Sonra Lisans Anahtarı Girin Demez .

Putty ;

9gjjk.jpg

#Putty'i Kullanacağınız Alanların En Başında Reboot Atmak Geliyor.
Konusundan Bilgi Alabilirsiniz.

Linkler :

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri