HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba , Bu Tür Konular Forumda Mevcut Ancak Bazılarının Linkleri Kırık , Bazılarının Anlatımları Yanlış .
Bende Aşağıda Sıralamış Olduğum Programların Hepsinin Toplu Olarak Upload Edilmiş Halini Paylaşıyorum.
İçindekiler :
-GM Kod Bankası
-Atak Server [Yeni Fileslerle Uyumlu]
-UnePK
-Filezilla
-Navicat
-Putty
Açıklamalar - Resimler :
GM Kod Bankası ;
#Program Sayesinde NPC Editlerken / Oyun İçinde Kolayca Kodlara Ulaşabilirsiniz.
Atak Server;
#Rarda Bulunan Config Dosyasını Editlemeniz Yeterli . Çok Fonksiyonlu Bu Program İle Kolayca Edit Yapabilir , Ban Atabilirsiniz.
UnePK:
#En Basit Pack Açıcı Program Denilebilir
Filezilla ;
#Filezilla GNU/GPl bir FTP programıdır. Yani internet üzerinden başka bir bilgisayara dosya transferini sağlayan açık kodlu bir yazılımdır. Hem profesyonel olarak hem de amatör olarak kullananları ihtiyaçları karşılayabilmektedir. Biz Bu Programı Metin2 Sunucumuza Bağlanırken Kullanıyoruz. Filezillaya Bağlanma İle İlgili Konular Bulunduğu İçin Detaylı Anlatım Yapmıyorum
Navicat ;
#Navicat İle İlgili Bilgilere Navicat Nedir ? Nerede Kullanılır ? Nasıl Kullanılır ? Konusundan Ulaşabilirsiniz. Rar İçinde Bulunan Navicat_Lite Kendinden Süresiz Lisanslıdır. Yani 30 Gün Sonra Lisans Anahtarı Girin Demez .
Putty ;
#Putty'i Kullanacağınız Alanların En Başında Reboot Atmak Geliyor.
Linkler :
Bende Aşağıda Sıralamış Olduğum Programların Hepsinin Toplu Olarak Upload Edilmiş Halini Paylaşıyorum.
İçindekiler :
-GM Kod Bankası
-Atak Server [Yeni Fileslerle Uyumlu]
-UnePK
-Filezilla
-Navicat
-Putty
Açıklamalar - Resimler :
GM Kod Bankası ;
#Program Sayesinde NPC Editlerken / Oyun İçinde Kolayca Kodlara Ulaşabilirsiniz.
Atak Server;
#Rarda Bulunan Config Dosyasını Editlemeniz Yeterli . Çok Fonksiyonlu Bu Program İle Kolayca Edit Yapabilir , Ban Atabilirsiniz.
UnePK:
#En Basit Pack Açıcı Program Denilebilir

Filezilla ;
#Filezilla GNU/GPl bir FTP programıdır. Yani internet üzerinden başka bir bilgisayara dosya transferini sağlayan açık kodlu bir yazılımdır. Hem profesyonel olarak hem de amatör olarak kullananları ihtiyaçları karşılayabilmektedir. Biz Bu Programı Metin2 Sunucumuza Bağlanırken Kullanıyoruz. Filezillaya Bağlanma İle İlgili Konular Bulunduğu İçin Detaylı Anlatım Yapmıyorum

Navicat ;
#Navicat İle İlgili Bilgilere Navicat Nedir ? Nerede Kullanılır ? Nasıl Kullanılır ? Konusundan Ulaşabilirsiniz. Rar İçinde Bulunan Navicat_Lite Kendinden Süresiz Lisanslıdır. Yani 30 Gün Sonra Lisans Anahtarı Girin Demez .
Putty ;
#Putty'i Kullanacağınız Alanların En Başında Reboot Atmak Geliyor.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Konusundan Bilgi Alabilirsiniz.Linkler :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)