C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Unutulan Adam: Jack Swagger

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JeFFHaRdYFaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 391

JeFFHaRdYFaN

Hardyac Arrest
Fahri Üye
TM Üye
Konular
1,833
Çözüm
1
Reaksiyon Skoru
742
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 4 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
265
MmoLira
-240
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

jack-swagger-1.jpg

Yazımın konusu, başlıktan da belli oluyor değerli forum üyeleri. Evet, unutulan adam. Bir zamanların Money In The Bank sahibi, bir zamanların Dünya Şampiyonu. Bir zamanların Amerika Şampiyonu, ve bir zamanların ECW Şampiyonu şimdi unutulmuş bir şekilde. 2-3 yıl önce elle tutulur başarılar elde eden Jack Swagger şimdi resmen dibe vurmuş bir vaziyette. Şimdi, Jack Swagger doğru bir biçimde kullanılıyor mu? Karakteri yeterince iyi mi? vs: Jack Swagger, önceden az önce saydığımız gibi önemli başarılara sahip olmuş bir güreşçi. Fakat şu son zamanlardaki durumu gerçekten vahim denilebilir sanırım. Daha önce kaliteli bir WHC Storyline'ın da yer alan bir güreşçi Jack Swagger. Gerek Big Show ile olan feudu olsun, WHC Storyline'ın yanında Rey Mysterio ile olan feudu vs.. Bunlar Jack Swagger için çıkış dönemleriydi adeta. Fakat şimdi ben onun doğru bir biçimde kullanıldığını düşünmüyorum ben pek. 2010 yılındaki karakteriyle şimdiki karakteri arasında fark var elbet. Jack Swagger'ın en son ki 2 rotası Tag Team Championship ve United States Championship olmuştu. Tag Team Championship hikayesi Dolph Ziggler ile birlikte geçmişti. Ve bana kalırsa gerçekten berbat bir feuddu diyebilirim. Oldukça kalitesiz geçmişti benim için. Jack Swagger U.S Şampiyonluğunu ise Zack Ryder'a karşı kazanmıştı. Kaznmıştı kazanmasına ama, maalesef adam gibi bir senaryonun içine sokulamamıştı Jack Swagger ve unvanı. Velasıl Jack Swagger bu unvanını da Santino Marella'ya kaptırdı. Biraz daha gerilere gidelim. Jack Swagger'ın World Heavyweight Title'ı kazandığı vakit. Tarih 4/2/2010. Şampiyon Chris Jericho. 4/2/2010 tarihli SmackDown şovunda Edge'in Chris Jericho'ya saldırısı sonrasında Edge ringi terk ederken Jack Swagger arkadan çantası eşliğinde Edge'i yere serdi, sonrasında ise Cash-in'i gerçekleştirerek şampiyonluğunu elde etmiş oldu şimdilerde unutulan adam... WWE'de ki ilk şampiyonluğuna gidecek olursak. 1/13/2009 tarihli ECW şovu. Jack Swagger ilk kazanacağı kemer olan ECW Championship Title'ı kazanmak için Matt Hardy ile karşılaşacak. 14 dakikalık bir maç sonucunda Matt Hardy'i Gutwrench Powerbomb ile mağlup ederek ilk kemerini elde etmiş olur. İşte böyle... Şimdilerde ise Jack Swagger, dediğimiz gibi dibe vurmuş bir halde...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri