Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

HazardClan ` BaseBuilder and Zombie !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan metesepetci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 282

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhabalar , Counter - Strike HALKI !

Herkese selam , arkadaşlar ben ' tarafından açılmış bir sunucu sahibiyim . serverimi şekilden şekile soktum bir o moda bir bu moda derken serverde hiç bir gelişme kaydetemedim en son zombie ye başvurdum şimdi sizlere server özelliklerinden bahsedeceğim .

İlk önce Server ipmiz 85.153.86.23 ' dür . Serverimiz basebuilder yani zombilerden korunacağınız ve savunacağınız yeri kendiniz inşaat ediyorsunuz .
Serverimizde level sistemi uygulanmaktadır . 1 levelden slot olarak başlıyarak 50 levele kadar gidiyorsunuz . ama biz buraya ekstra özellikler ekledik .

LEVEL 1 : /slotol komutu ile sadece yeşil yazı hakkını kazanırsınız .
LEVEL 20 : Bizlere müracaat ederek 20 level olduğunuzda size belirli yetkiler verilir bunlar ayrıntıya giriyor bunları müracaat da görüyorsunuz .
LEVEL 35 : Level 35 de tam olarak bir admin olmanızı sağlıyor hiç eksiksiz tam admin olmanızı sağlıyor .yine bizlere müracaat etmeniz gerekiyor
LEVEL 50 : Level 50 de ' HAZARDCLAN GAMİNG Olarak kadromuza katılıyorsunuz Jail pro ve zombi serverlerimizde full yetki admin sahibi oluyorsunuz .

Eğer tam olarak tanımlayamadınız anlatın derseniz şuanlık şahsi msn adresim : mete_sptc@hotmail.com sizlere sunuyorum.

Web site : Çok yakında
TeamSpeak : 1 hafta içerisinde
İp : 85.153.86.23
iletişim : mete_sptc@hotmail.com

OKUYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri