- Konular
- 60
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Belli Tarih Yok..
- Konular
- 1,288
- Reaksiyon Skoru
- 301
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 205
- MmoLira
- -159
- DevLira
- 0
arkadaslar, admin de bi insan o da ise gidiyor aksam oldumu isin den eve geliyor, WC ye giriyor, sokaga gezmeye gidiyor,arkadaslari ile bulusuyor vs.. vs...
Burda yoneticiyiz veya yetkiliyiz diye bizi makina sanmayin. Elimizden Geldigi kadar online olup size yardimci olmaya calisiyoruz.
Sw nin neden acilmadigi hakkinda bi bilgim yok. Bende en az sizin kadar sw nin acilmasini istiyorum.
Adamlar o kadar emek verdi demissin, bende MMOMT2 oynuyorum benimde charimvar benimde o kadar emegim var. Ama simdiye kadar hic konu acip ''ADMIN AC LAN OYUNU''
demedim ?
Burda yoneticiyiz veya yetkiliyiz diye bizi makina sanmayin. Elimizden Geldigi kadar online olup size yardimci olmaya calisiyoruz.
Sw nin neden acilmadigi hakkinda bi bilgim yok. Bende en az sizin kadar sw nin acilmasini istiyorum.
Adamlar o kadar emek verdi demissin, bende MMOMT2 oynuyorum benimde charimvar benimde o kadar emegim var. Ama simdiye kadar hic konu acip ''ADMIN AC LAN OYUNU''
demedim ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...