HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar , düşündük taşındık bazı oyunlarda bir takım gruplar , birlikler var .
Biz neden kurmuyoruz dedik .
Evet arkadaşlar takımımız kurulmuştur . Kii , bu takımı saçma bulanlar elbetteki olucaktır . Kısacası onlar bizim umrumuzda değiller .
Kii , sadece PvP oynıyacağız kesinlikle türk felan oynamıcağız. Genellikle wslik oynıcağız .
Herneyse bunları geçelim ,
Takımımızda yaş sınırı kesinlikle yoktur . Fakat saygısızlıkta tek bir sorun ortaya çıkarsa direk takımımızdan dışlanacaktır .
Kii , takımımızda hiç bir sınır yoktur sadece kişilerin uzman kişiler olması gerekmektedir .
Takımımıza alınacak kişiler ;
Uzmanlık alanlarını ve adlarını konu altına yorum atarak katılabilirler .
Kii , tekrardan söylüyorum tek bir küfür , hakaret , argo söz söyledikleri taktirde takımımızdan dışlanacaktır . !
Örneğin ;
Adım : Mehmet
Yaşım : 20
Uzmanlık alanım ; Şaman ve Hackerlik .
Gibidir
Bana ulaşmak isteyen ..
fb./sadece.busramm , Özel Mesaj
Biz neden kurmuyoruz dedik .
Evet arkadaşlar takımımız kurulmuştur . Kii , bu takımı saçma bulanlar elbetteki olucaktır . Kısacası onlar bizim umrumuzda değiller .
Kii , sadece PvP oynıyacağız kesinlikle türk felan oynamıcağız. Genellikle wslik oynıcağız .

Herneyse bunları geçelim ,
Takımımızda yaş sınırı kesinlikle yoktur . Fakat saygısızlıkta tek bir sorun ortaya çıkarsa direk takımımızdan dışlanacaktır .

Kii , takımımızda hiç bir sınır yoktur sadece kişilerin uzman kişiler olması gerekmektedir .

Takımımıza alınacak kişiler ;
Uzmanlık alanlarını ve adlarını konu altına yorum atarak katılabilirler .
Kii , tekrardan söylüyorum tek bir küfür , hakaret , argo söz söyledikleri taktirde takımımızdan dışlanacaktır . !
Örneğin ;
Adım : Mehmet
Yaşım : 20
Uzmanlık alanım ; Şaman ve Hackerlik .
Gibidir

Bana ulaşmak isteyen ..
fb./sadece.busramm , Özel Mesaj

Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...