Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Her ys belgesi olmayan dolandırıcı olucak diye bir kural yok, ve zaten firmanın ys belgesi mevcut şuan için şikayetleri yok umarım daha iyi yerlere gelirler bence yazgan bilişimi deneme deger diye düşünüyorum.
Haklısın Fakat herkez Senin Gibi Düşünmüyor
Çoğu İnsan Ys Belgesi Olmayan Kişileri Dolandırıcı Sanıyor Haklılarda Bir Kişi Ys Belgesine Başvurmadıysa Demekdirki Korkmuştur Herhangi Bir Olayda Başına Gelebilecekleri Düşünmüş Olmalı Ve Almamıştır Veya Başvurupta Onay Alamayanlar Onlardada Bir Aksilik Vardır Bu Sebeble Millet Boyle Düşüyor.Düşünce Tarzı Farklıdır Ben Boyle Düşünüyorum İnsana Göre Düşünüş Şekilleri Değişebilir Senin Düşüncenede Saygı Duyuyorum 
Haklısın Fakat herkez Senin Gibi DüşünmüyorÇoğu İnsan Ys Belgesi Olmayan Kişileri Dolandırıcı Sanıyor Haklılarda Bir Kişi Ys Belgesine Başvurmadıysa Demekdirki Korkmuştur Herhangi Bir Olayda Başına Gelebilecekleri Düşünmüş Olmalı Ve Almamıştır Veya Başvurupta Onay Alamayanlar Onlardada Bir Aksilik Vardır Bu Sebeble Millet Boyle Düşüyor.Düşünce Tarzı Farklıdır Ben Boyle Düşünüyorum İnsana Göre Düşünüş Şekilleri Değişebilir Senin Düşüncenede Saygı Duyuyorum
![]()
herşeyden önce çok naziksin rica ederim nedemek

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)