HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Bugün Burda Paylaşacağım İnjectör Çok Yararlı Bir Enjectör Unutmadan Mavi Ekran Hatalarına Bir Çözüm Önceden Bendede Mavi Ekran Hatası Veriyordu Baya Araştırdım Bu Enjectörü Buldum Ve Burada Paylaşmak İstiyorum Mavi Ekran Hatası Almayacaksınız Ve Hileniz Active Olacak Neyse Konumuza Geçelim Ve Linkleri Vereyim
Anlatım:
1.İnjectörü Açın
2.İnjectörde Bulunan Seleccione Dll Yanındaki Dosya Konumuna Tıklayn
3.Bir Ekran Gelicek Bu Ekranda Aktif Etmek İsteğiniz Dll Ye seçin
4.Daha Sonra İnjectörde Bulununan Buscar Archivo Rakion.bin Yanındaki Dosya Konumuna Tıklayın
5.Tıkladığınız Zaman Orda Rakion.bin Dosyasını Bulucağız Örnek:C:/Program Files/Softnyx/RakionTS/Bin/Rakion.bin Dosyasını Seçmek
6.Daha Sonra İnjectörde Bulunan Injectar Butonuna Basmak Sonra İnjectöre Bir Yazı Gelecek Waiting For Rakion. Olarak
7.Daha Sonra Rakionu Açıp ID: VE Şifre: Yi Yazmak İnjectör Hemen Hileyi Aktif Edecektir Ve Initialize Dll Ve Load Modeldata Konumunda Enject lemeye Gerek Kalmayacaktır
Ve İnjectör Video Kolay Yoldan Yapmak İçin:
Ve Virüs Total:
Vede Son Olarak İndirme Linkleri:
Dosya Tc:
Rapidsfire:
Adminlerim Konu Yu Kilitlemesseniz Sevinirim
Anlatım:
1.İnjectörü Açın
2.İnjectörde Bulunan Seleccione Dll Yanındaki Dosya Konumuna Tıklayn
3.Bir Ekran Gelicek Bu Ekranda Aktif Etmek İsteğiniz Dll Ye seçin
4.Daha Sonra İnjectörde Bulununan Buscar Archivo Rakion.bin Yanındaki Dosya Konumuna Tıklayın
5.Tıkladığınız Zaman Orda Rakion.bin Dosyasını Bulucağız Örnek:C:/Program Files/Softnyx/RakionTS/Bin/Rakion.bin Dosyasını Seçmek
6.Daha Sonra İnjectörde Bulunan Injectar Butonuna Basmak Sonra İnjectöre Bir Yazı Gelecek Waiting For Rakion. Olarak
7.Daha Sonra Rakionu Açıp ID: VE Şifre: Yi Yazmak İnjectör Hemen Hileyi Aktif Edecektir Ve Initialize Dll Ve Load Modeldata Konumunda Enject lemeye Gerek Kalmayacaktır
Ve İnjectör Video Kolay Yoldan Yapmak İçin:
Ve Virüs Total:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Vede Son Olarak İndirme Linkleri:
Dosya Tc:
Rapidsfire:
İnjectör.rarAdminlerim Konu Yu Kilitlemesseniz Sevinirim