HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtığım için özür dilerim siz taşıyın daha sonra forumda araştırma yapmadan konu açtığım içinde ayrı bir özür diliyorum.ve konuya geçiyorum:
Arkadaşlar internet cafede çocukta bir hile vardıki akıllara zarar.Çocuk hileden bir item seçiyor daha sonra birine ticaret gönderiyor boş şeye kabul diyor adamda kabul diyor ve çocuğa +9 KDP +9 Dolunay 100 m para falan geliyor.Bu hileyi bilen arkadaşlarım hileyi paylaırsanız sevinirim.İtem düzmem gerekiyorda :
ama çok ilginç çocuğa sordum hileyi ama sözylemiyor çocuğu köşede kıstırdım yinede söylemedi
Bilenler paylaşsın lütfen konu ddaha önce aaçılmışsa tekrar tekrar özür dilerim saygılarımla cevapları bekliyorum iyi günler...
Arkadaşlar internet cafede çocukta bir hile vardıki akıllara zarar.Çocuk hileden bir item seçiyor daha sonra birine ticaret gönderiyor boş şeye kabul diyor adamda kabul diyor ve çocuğa +9 KDP +9 Dolunay 100 m para falan geliyor.Bu hileyi bilen arkadaşlarım hileyi paylaırsanız sevinirim.İtem düzmem gerekiyorda :
ama çok ilginç çocuğa sordum hileyi ama sözylemiyor çocuğu köşede kıstırdım yinede söylemedi
Bilenler paylaşsın lütfen konu ddaha önce aaçılmışsa tekrar tekrar özür dilerim saygılarımla cevapları bekliyorum iyi günler...Ya arkadaşlar ben bir knu açıyorum hiçkimseden ses çıkmıor ben böyle kendi kendime şikayet ede ede sayfayı dolduruyorum en azından biri bir fikrini söylesin bu nasıl bir paylaşım sitesi Allah bilir böyle dedim diye birde beni banlarsınız ama haklıyım haksızsam söyleyin yani 45 kere görüntülemeyle olmuyor.Eğer ben buraya yazdığım hilenin linkini koysaydım işine yarayacaktı oh ne güzel beleşten hile diye sevinecektiniz.Ama lütfen ya bu forumda herkes bir yorum yazar bir fikir söyler yada kendi kendimize konu açıp duralım.Böyle şey olmaz lütfen canlanın biraz sadece hile indirmek için kullanmayın şu hesaparınızı.En azından açtığım bir konuya bari birisi cevap verir ya.Tamam konu sayım az ama ne zaman bir konu açsam put gibi kalyorsunuz.Yeter ama ya!En azından bu hileyi bulursan koy falan bişiler yazın böyle olmaz.Kınıyorum sizleri!!!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)