HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
YETKİLİ KİŞİLERE SESLENİYORUM BU GÜN SAAT 19:23 DE MAVİ 1. KÖYDE TİCARET YAPTIM
Jirobo Adında Ninja Ve 2AdamSura3 Sura ile, Adama Edit SAvşçı kask, Mek Verdim. Adam Bana 4 Adet Zekalı b hızlı Mest eden Ayakkabı Verdi.
Takasladık Editlerimizi ÇÖl ortasına Ayakkabıları Satmaya Gittim. Bi Baktım 4 üde Yok Bugluymuş Bu buglu Edit Satanlar is
İsimleri Şunlar Lütfen Yardımcı Olun Loglara Bakın Editlerrim Gitti Boşu boşuna.
KARAKTERLER : Jirobo - 2AdamSura3 Lütfen Yardım Edn Adam para Vermeden Edit Sahibi oluyor Serverin Düzenini iyice
Bozdu Lütfen Yardımcı olunuz..
Jirobo Adında Ninja Ve 2AdamSura3 Sura ile, Adama Edit SAvşçı kask, Mek Verdim. Adam Bana 4 Adet Zekalı b hızlı Mest eden Ayakkabı Verdi.
Takasladık Editlerimizi ÇÖl ortasına Ayakkabıları Satmaya Gittim. Bi Baktım 4 üde Yok Bugluymuş Bu buglu Edit Satanlar is
İsimleri Şunlar Lütfen Yardımcı Olun Loglara Bakın Editlerrim Gitti Boşu boşuna.
KARAKTERLER : Jirobo - 2AdamSura3 Lütfen Yardım Edn Adam para Vermeden Edit Sahibi oluyor Serverin Düzenini iyice
Bozdu Lütfen Yardımcı olunuz..

Zaten Jirobo ile 2adamsura3 benm bildiğim kadarıyla aynı kişi onlar yapar 1 2 hırsızlık ss leri elime geçmişti biri tarafından rencide etmemek için atmayıp ss leri silmiştim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)