HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Çalışıyor mu ? 24.10.2012 01.28
Win7 64 Bit te sorunsuz çalışmakta
sevgilim kardeşim 1.si bunu bilerek yapmadım bilmiyorum ama 2 haftadır hileyi kullanıyorum pc me herhangi bi zarar gelmedi
2.olarak wolfteam oynadınmı sen hiç ?? odamı virüs dolu kardeşim avast onuda virüs olarak alıgılıyordu
yeni sürümünde alıglıyormu bilmiyorum ama avastı hiç kullanma derim
Kardeşim avastlamı taradım Virus Jotti ve Totalde exeyi tarattım icinde trojan malwera var tum hilelerde virus var sen zararı yok dıon ya adam senın butun sifreleri vvs bilior malwera kısa zamanda etkisini gösterir mk kimi kandırıon virussuz dıe
Kardeşim avastlamı taradım Virus Jotti ve Totalde exeyi tarattım icinde trojan malwera var tum hilelerde virus var sen zararı yok dıon ya adam senın butun sifreleri vvs bilior malwera kısa zamanda etkisini gösterir mk kimi kandırıon virussuz dıe
sana zorla indir diyen yok yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ne hesabım çalındı nede başka bir şey oldu
lan sana çalınırmı diyom adam Turk oynamıyor zaten sorn yok ama virus var yok demesana zorla indir diyen yok yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ne hesabım çalındı nede başka bir şey oldu
lan sana çalınırmı diyom adam Turk oynamıyor zaten sorn yok ama virus var yok deme
kardeşim virüs varmı yokmu bilmiyorum varsada pc ye zarar vermediği kesin
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...