Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Darkorbit Herşey İle İlgili Sorular

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DanceDeadly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 849
1-GalaxyGtasese enerji/uri basınca gelen extra darbe puanlarıdır. eski ismiyle sarı can.
2-pek bilmiyorum açıkcası hiç almadım
3-sabitte hazırlama ile ilgili anlatım var. kendinde istediğin gibi her şeyi yaparsın bakıp.
4-yeni konu aç yada sabittekilere bak. pdbotunkilerin hepsi sabitte var.diğerlerinin pek hatası olmuyor zaten :D sadece güncelleme geliyor onu bekliyorsun.
5-kimseye güvenme.
6-genellikle(%95) cumartesi yada pazar akşamları akşam 20,00-24,00arası çıkan şeydir. çıkınca ana sayfada pencere gelir çıktı iye oyundada yazar. mhh(x3)de uri çektiğin zaman uridium 3 kat gelir. diğer hiç bir vip,avantaj faketleri filan buna dahil değildir. sadece uridium alımlarında geçerlidir. spaceball,istila filan olduğunda yada bazı önemli günlerde(bayramlar) haftanın farkjlı günlerinde çıkabilir.
7-brezilya2,iskandinavya 2, iskandinavya 1
8-anlamadım ne demek istediğini. oyunun ödeme sisteminden bahsediyorsan hepsi güvenilirdir ancak mobil ödeme ve epin sistemi en güveniliridir. çünkü kodu girdiğin yada mesajı attığın an işlemin tamamlanır. havale filan yaparsan gitmiyor,yanlış gidiyor, cart curt filan riskli iş.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri