bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Ping Sorunu...!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan savi_-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

2 gündür Crossfire Oynayamıyorum sebebi ping 230 ve 280 arası değişmekte hiç daha önce böyle olmamıştı bir çok kez modeme res attım fakat düzelmedi DNS den olabilecgini düşündüm Kullandıgım DNS
208.68.222.222
208.68.220.220
Dnsyei kaldırdım tekrar tekrar res attim adsl'ye fakat DNS'yi kaldırınca ping 400 ve 300 arası değişti hala çözemedim bu sorunu Gamebooster da kullanıyorum bu olaya bi el atarsanız çok sevinirim arkaşlar özellikle konuyu iyi bilenlerden cvp bekliyorum boşa vakit harcamamak için :)

Evet bu aralar bi ping artışı var benim normalde 80 lerdeyken şimdi 160 lara çıkıyor ama az kişiliklerde çoğunlukla düşük oluyor.Bide oynadığın saatte önemli mesela 09:00 - 14:30 araları benim internetin coştuğu zamandır ama akşam saatlerinde şöyle 19:00 - + saatler de çok ping çıkıyor...

Bu aralarda az kişilik derken serverlardan bahsettim UK2 gibi o çoğunlukla %50 dolu oluyor. Yardım edebildiysem sevinirim :)

Zaten uk server yada uk2 serverde oynuyorum ping sorunu yarı yarıya çözdüm 140 larda şuan

yok ben sadece UK2 diyorum UK1 den bahsetmiyorum genellikle daha az kişi girdiği için orası daha uygun oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri