- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Pbdo bot ilk saatte katlayıcısız 5200 kastı 2. saatine girdiğinde baktığımda 3000e düşmüştü.
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
artık kutu toplatma devri bitti yaratık kestirecen başka yolu yok x1 lazer alamıyorum diye birşey yok otomatik lazer alma cpu"su ile gemide yer olsun olmasın istediğn lazerden otomatik satın alır aynı şekilde otomatik roket alma cpu"su ile plt2026 al x2 ve x3 haritlarında yaratık kestir hem tp hem şeref hem uri kasacaksın benim gemi 24 saatte 90-100 bin uri kasıyor ve bu yolla uri basarak kapıları açıyorum sıralamaya oynuyorum...arkadaslar ya sımdı bnm çar normalde saatte 4k kasardı sımdı 800e düştü bunun soğuma süresi nakadar bilen varmı npc kestır dıosnz x2 var x1 alamıorm cok var ama harcamak ıstmeıorm ne yapmalym soguma suresı nakadar ??? bilgi verin lutfen konu kilitlenmesın arkadasımkı daha 40dkda 5k ya cıktı bnm 2 saatte 1k uri yardım pls :S:S
- Konular
- 42
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
artık kutu toplatma devri bitti yaratık kestirecen başka yolu yok x1 lazer alamıyorum diye birşey yok otomatik lazer alma cpu"su ile gemide yer olsun olmasın istediğn lazerden otomatik satın alır aynı şekilde otomatik roket alma cpu"su ile plt2026 al x2 ve x3 haritlarında yaratık kestir hem tp hem şeref hem uri kasacaksın benim gemi 24 saatte 90-100 bin uri kasıyor ve bu yolla uri basarak kapıları açıyorum sıralamaya oynuyorum...
aaa yer olup olmasın aldıgını bılmıodm cok saol repini verdim cok saol
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 26
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Merhaba uzay pilotları.
İsterseniz devam edin. Oyunu seven biri mutlaka 3 saat oynar. En az 3-5k uri kasarsınız.
İyi oyunlar.
Saat 3:00 9:00'ken fazla tavsiye etmem. Herkes alırım diye paraları basıyo mesela Leoyu alırım herkes uyumuştur diye basıyo 5M Diğeri 3M basıyo Diğeri 6M gidiyo paralar. Hiçkimsenin beklemediği bir saat (14:59) Gibi Bir saat iyidir. (Herkes bilmesin
)
​İyi oyunlar uzay pilotları
. ​ALINTIDIR
Kutu toplamak:
Bazı arkadaşlarımız kutu topluyor, Ama uridium kazanamıyor. Veya kazanamayacağını sandığı için hiç uğraşmıyor. 1 Saatte 2.500 Uridium Kasabileceğinizi biliyormuydunuz ? Ama önce bunun için konfi ile biraz oynamanız gerekir. tam elit hız alın. 4 Flax alın. İçlerini tam elit Kalkan doldurun. LEONOV olun Flaxları 6Lv yapın. 8 Lv değilseniz olun (en az). Şimdi 4-1 4-3 Arası görünmezlikle dolaşıp kutu toplayın. 10 kutunun 1inde %85 Uridium çıkar. 15 kutu sayın; Hiç uridium çıkmazsa kutu toplamayı bırakın, Şansızsınız
İyi oyunlar.
Kasılmak (Uridium, Credits, Tp, Şeref, Euro v.b.)
8Lv önceden olmuştuk.Sakın Şirket arkadaşlarımıza saldırmayalım. 4 Diroit alıp içini dilediğinizce doldurun. Sonra x-2 Haritasında 50 Streuner ve 35 Lordakia keselim. Diroit 2lv. x-3 haritasında 40 Saimon 30 Mordon Bulduğunuz bossları (Kesemiyosanız devo hariç) ve 2 Devolarium kesin. Diroit 4 Lv. x-4 Haritasına gidin. 45 Saimon 35 Mordon Bulduğunuz tüm bossları (Kesemiyosanız sibo kesmeyin yine) ve 1 Sibelon kesin. Bunu yaparkende aaaa kutu toplayın. Diroit 5Lv. x-2 Haritasına kadar gidin (Giderken yaratık kesip kutu toplayın.) Lv6 Olmadıysa tekrar aynısını yapın. X-1 Harita hangara gidin. Diroitleri satın. 8M para geldi. İster tekrar yapın ister harcayın. Size kalmış.
Ticaret
Ticarette hep basan adama bakın. Gemisi iyiyse (Goliyse saati 1kdan çoksa) , Rütbesi Yüzbaşı veya üstüyse, tam iris'se basmayın. Bunları onda göremiyorsanız yada paranıza güveniyorsanız basın. basarken mesela 5.000.000 yerine 5.011.069 Basın. 5M basan alamasın. Geminiz elit değilse (Leo Vega Goli) Mutlaka ticarette basmadan önce Bigboy alın.
Saat 3:00 9:00'ken fazla tavsiye etmem. Herkes alırım diye paraları basıyo mesela Leoyu alırım herkes uyumuştur diye basıyo 5M Diğeri 3M basıyo Diğeri 6M gidiyo paralar. Hiçkimsenin beklemediği bir saat (14:59) Gibi Bir saat iyidir. (Herkes bilmesin
​İyi oyunlar uzay pilotları