Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
[h=2]Aşırtma vuruşuyla adeta derbide sayısız fırsat harcayan Olcan'a mesaj yollayan Aydoğdu, "Babam için yukarıyı gösterdim" dedi[/h]
Trabzonspor'un sezon başında Gençlerbirliği'nden transfer ettiği [FONT=Arial, Tahoma, Times, serif]Soner Aydoğdu[/FONT], bordo-mavili forma ile ligde ilk resmi golünü Mersin İdman Yurdu'na attı. Genç futbolcu, ikinci yarının hemen başında geliştirilen atakta ceza sahası dışında önüne düşen meşin yuvarlağı, harika bir plase ile doksana gönderdi. Bu gol Trabzonspor'a maçta bir puanı getirirken, Soner'in goldeki vuruş tekniği adeta geçen hafta F.Bahçe derbisinde kaçırdığı gollerle takımını 3 puandan eden Olcan'a mesaj gibiydi.
SEHİC'İ ÖNDE GÖRÜNCE, AŞIRTTIM
Soner maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Kötü başladık kötü bitti. Çok şey yapmadık ama hiçbir şey yapamadık. Rakiplerimizin kaybettiği haftada kazanmak güzel olurdu" dedi. Genç oyuncu attığı golü ise, "Sert vuracaktım ancak Sehic'in önde olduğunu görünce plase yaptım" diye anlattı. Soner golden sonra ellerini havaya kaldırması için de, "İki haftalık sakatlıktan sonra forma giydim. Gole çok sevindim. Yukarıyı babam için ve şükretmek için gösterdim" ifadesini kullandı. Soner ligin ilk haftasında Kardemir Karabük deplasmanında da bir asist yapmıştı.
SEHİC'İ ÖNDE GÖRÜNCE, AŞIRTTIM
Soner maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Kötü başladık kötü bitti. Çok şey yapmadık ama hiçbir şey yapamadık. Rakiplerimizin kaybettiği haftada kazanmak güzel olurdu" dedi. Genç oyuncu attığı golü ise, "Sert vuracaktım ancak Sehic'in önde olduğunu görünce plase yaptım" diye anlattı. Soner golden sonra ellerini havaya kaldırması için de, "İki haftalık sakatlıktan sonra forma giydim. Gole çok sevindim. Yukarıyı babam için ve şükretmek için gösterdim" ifadesini kullandı. Soner ligin ilk haftasında Kardemir Karabük deplasmanında da bir asist yapmıştı.