- Konular
- 58
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar başlıktada belirdiğim gibi bi gün mod indirmeye başlamıstım indirdim ve
adam orda %appdata% yazdı ve roaminig klosörü cıktı ama bende cıkmıyor notlar diye bisi cıkıyor
ama .minecraft görükle bilişimde ama bi sorun var o sorun kurmalı olmuyor mesela Clay Soldiers Mod Installer
tıklıyorum onlardan birine tabi benimki Explosives Plus Mod Installer şimdi onu acıyorum aynı şu hatayı veriyor
Minecraft.jar file could not be found Please run Minecraft, log in and then use the installer yazıyor ondan sonra orda
tamam var tıklıyorum öle kalıyor lütfen beyler yardım edin roaming klosörü nerde ve .minecraft meden görükle bilişimde
adam orda %appdata% yazdı ve roaminig klosörü cıktı ama bende cıkmıyor notlar diye bisi cıkıyor
ama .minecraft görükle bilişimde ama bi sorun var o sorun kurmalı olmuyor mesela Clay Soldiers Mod Installer
tıklıyorum onlardan birine tabi benimki Explosives Plus Mod Installer şimdi onu acıyorum aynı şu hatayı veriyor
Minecraft.jar file could not be found Please run Minecraft, log in and then use the installer yazıyor ondan sonra orda
tamam var tıklıyorum öle kalıyor lütfen beyler yardım edin roaming klosörü nerde ve .minecraft meden görükle bilişimde
- Konular
- 64
- Online süresi
- 2h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 377
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 182
- MmoLira
- 1,073
- DevLira
- 0
Aç minecraftı texture pack(doku paketleri ) yerine tıkla
Ordan doku paketi klasörünü aç de aradağın yerdeki save klasörüdne olursun .
Ordan doku paketi klasörünü aç de aradağın yerdeki save klasörüdne olursun .