HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
28 Deneme Moderatör
13 Moderatör
10 Süper Moderatör
13 Yönetici
1 Co-Admin
5 Admin
bi cari bugdan cıkaramadıkdan sonra bukadar kısıye ne gerek var? 100 koyun olana kadar 5 kurt olsa hallederdi 3 gundur bugdayim insaf okadar para yatirtdim babama bullarda konu acmak icin degil oyun oynamak icindi hepsi bukadar admin vs beceriksizse napalim cevapda vermiyonuz oyle okuyup gecin bakalim cemre3232 nickim nerde o eski mmomt2nin gunleri bug derdi bile yokdu
13 Moderatör
10 Süper Moderatör
13 Yönetici
1 Co-Admin
5 Admin
bi cari bugdan cıkaramadıkdan sonra bukadar kısıye ne gerek var? 100 koyun olana kadar 5 kurt olsa hallederdi 3 gundur bugdayim insaf okadar para yatirtdim babama bullarda konu acmak icin degil oyun oynamak icindi hepsi bukadar admin vs beceriksizse napalim cevapda vermiyonuz oyle okuyup gecin bakalim cemre3232 nickim nerde o eski mmomt2nin gunleri bug derdi bile yokdu
28 Deneme Moderatör
13 Moderatör
10 Süper Moderatör
13 Yönetici
1 Co-Admin
5 Admin
Admin bu aralar cok yoğun.Bakım en kısa zamanda olacaktır elbet.Sabırla bekleyiniz.
gokselaylin heryere sazan gibi atlamada oyundaki faktorunu soyle yoneticimin gm misin her yerde sen varsin ben para yatirtdiysam oyuna elbetde carımın bugdan kurtulması icin elimden geleni yapcam ama burasi eski mmomt2 degil degismis
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)