Test5410 1
Test5410
Sinqapur 1
Sinqapur
Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Sn KiLL Four You

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan guvenlikguven
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 326
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim bu forumdan bi beklentim yok. Ben yararlı olabileceğini düşünüp acarım sizin mod larınız gibi alfabe nin A harfi ne anlama gelir sözlükte A harfi ile baslayan seylerin anlamlarını yazan konular acıp modluk alanlardan değilim actıgım 3 konuda faydalı konu biri kimsenin bilmedegi zamanda dosyaları ile birlikte ejderha pencesi ekleme dieri tombala sistemi milletin panellerini çalıpğ benim diye acmıyorum ben bir şey pesindede değilim siz beni yanlış anlıyorsunuz ilginiz için tşk ler acmanıza gerek yoktur konuyu saolun.
ayrıca lafı yazıp konuyu kilitliyorsunuz kufreder gibi özel mesaj kutunuz dolu oldugu icinde mesaj lada ulaşılamıyorsunuz mecburen konu actım tşk ederim saolun

sizin mod larınız gibi alfabe nin A harfi ne anlama gelir sözlükte A harfi ile baslayan seylerin anlamlarını yazan konular acıp modluk alanlardan değilim

kanıt ? ;

Cevabı vermeden de kapatabilirdim ama karşımdakini insan yerine koydugum için cevap verip kapatıyorum he küfür edermisiniz etmezmisiniz orası sizin seviyenize karakterinize kalmış bir olay ben gorevımı yapıyorum , sorununuza çozum bulmaya çalısacagım duvarıma yazmanız yeterli. =)

konu kapatıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri