Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Full lf4 kaç vurar ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan korkmaz238238
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lf4ün sadece adı var güclendirici vs hepsi boş. dediklerinin hepsi bence var en fazla oyunun son güncellemesinden sonra vurus denemesi yaptım x4 max 60k attım.

daha fazla vurursun diyenler yanılıyo bana 100k veya daha fazla vurdular dıyenler olacaktır ki bu çok doğal nedeni birisi bize vurunca toplam sayı görünür o anki roket hasarı vs.

ben x4 60
x6 80k max vurdum
karsı tarafta 120-150 arası sayı cıkıyodu

lf4ün sadece adı var güclendirici vs hepsi boş. dediklerinin hepsi bence var en fazla oyunun son güncellemesinden sonra vurus denemesi yaptım x4 max 60k attım.

daha fazla vurursun diyenler yanılıyo bana 100k veya daha fazla vurdular dıyenler olacaktır ki bu çok doğal nedeni birisi bize vurunca toplam sayı görünür o anki roket hasarı vs.

ben x4 60
x6 80k max vurdum
karsı tarafta 120-150 arası sayı cıkıyodu

13 lf4 full lf3 irisler 8 1 apis var goli irisler full 10 lvl çoğu lf4 10 lvl falan max x4 50k rsb 65k 70k :D

288 k son wurustur

eger kervava gibi wurus hilesi warsa 325 k atılıor

Kerkava da kullandım bir zamanlar. Kerkava geminin damage değerini arttırmaz. Cephaneleri çok seri seçtiği için karşı tarafta yüksek değerler görünür.
Ayrıca çift güçlendiricinin yanına Kappa kapısı güçlendiriciside ekleyip hesaplamak lazım. Cephane düzgün karıştırılırsa 300k gibi bir damage görmek mümkün olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri