Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
arkadaslar 4 tanee acık kapım vardı zeta kappa alfa beta daha yenı bıtırdım kapılarım bıtsın gelen urılerle de kutu anahtarı alıp lf4 ıcın sansımı deneeycektım tam anahtarları aldım lf4 gunu bıtmıs server tr2
ben böyle şansın carda vps deydı 1 mılyon urı yapmıstım 600 bın lık kutu anahtarı aldım ama bosa gıttıı

Erken bıtmedı mı sızce bazı gunler geldığınde 2-3 gun felan surduğunu hatırlıyorum bı daha 1 ay beklememıze gerek yokturdur ıns daha erken gelır 400 tane anahtar bosa gıttı 30 tane açtım bıse gelmedı bende çarı x8 de kutu + npc yaptırmaya karar verdım geri ..
ben böyle şansın carda vps deydı 1 mılyon urı yapmıstım 600 bın lık kutu anahtarı aldım ama bosa gıttıı

Erken bıtmedı mı sızce bazı gunler geldığınde 2-3 gun felan surduğunu hatırlıyorum bı daha 1 ay beklememıze gerek yokturdur ıns daha erken gelır 400 tane anahtar bosa gıttı 30 tane açtım bıse gelmedı bende çarı x8 de kutu + npc yaptırmaya karar verdım geri ..
Son düzenleme:
700 kutu aldım [1m Uri]
200 tane sini açabildim bişi çıkmadı şimdide lf4 günü bitti ben ne diyim şimdi
Şans bunlar ya iki kat şans felan şansın varsa zaten çıkar iki kat şans ihtiyacın olmaz...700 kutu aldım [1m Uri]