Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

7/24 Açık KasmaLı Güzel Bir '''DEDICATED'''

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sezo1701
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle sezo1701 eline sağlık güzel anlatım olmuş.Olumlu yorum yapan arkadaşlara da çok teşekkür ederiz.Olumsuzlara gelince arkadaşlar kolay şeyler çok çabuk kaybedilir.Bizim serverimizin farkı 7/24 Online sadece oyunu değil FORUMU RADYOSU IRC SISTEMI'nin bulunmasıdır.Her gün kaç tane private server açılırken bizim serverimiz ayakta kalacaktır.Ayrıca kesinlikle haraket ve hileye göz yumulmamaktadır.Online Dj'lerimizden oyundan veya Irc sistemimizden(Duruma göre değişir) istek isteyerek sevdiğiniz müziği dinleyebilirsiniz.Oyunumuzda bakım süresi maximum 2 dakikadır.Bu 2 dakika geçtikten sonra kesinlikle hiç bir oyuncumuz ben oyuna giremiyorum demez.[Bu konuda duruma göre değişir. :) ].Oyunumuz tekrar hatırlatayım Vps değil DEDICATED'dır.Gelecek olan arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.Herkeze iyi oyunlar iyi forumlar...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri