SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Jüpiter DiXii

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sinanmp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 164
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kaç gün banlandık sayın azap ?

Eğer 3 günden fazla ban aldıysam o küfüre ki(****** şeklindeydi küfür niyetinde de etmedim) mmo suda sizin olsun 110 lwl 7 ay boyunca kastıgım tl ile aldıgım itemlerde sizin olsun sw ınızda sizin olsun.
Biri gelecek bana ana avrad küfür edecek ana çarından degil üstelik NİYEEE çünkü ana çarıyla kesemiyo yediremiyo tabi açıyo 1 lwl çarını sövüyoda sövüyo bizde burda eşşek başıyız ya bizim anamız avradımız yol şeyi ya yermisin yemezmisin küfürleri NİYEEE çünkü adamlardan ii çar düzdük tl de verdik ha bu yüzden ayrı parayla item almısta olduk baba parası diyenleride oldu herneyse.

Sözün özü adama tek lafım yıldızlı söylediğinin aynısını yazdım olan bana oldu ben banlandım.
Sizin bu adalet sisteminize hayranım tebrik ediyorum başarılarınızın aynen devamını diliyorum.
Çarı açarsanız devam edecem açmazsanız hakkımı helal etmiyorum kul hakkıdır bu çünkü.
BUNLARA KANITIM ADAMIN KENDI SOZLERIDIR

Kolay gelsin

Son düzenleme:
Size hakaret edenleri kanıtlarıyla bize bildirip onları banlatmak varken siz de onlara uyup küfür ederseniz onlardan hiç bir farkınız kalmaz. 3 Gün banlandınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri