farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Hamachili server sorunum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hanedan1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 521

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

arkadalar ben 2.kez hamachili server kuruyoru 1.sinde yatma saati geldiginde virtualı falan kapadım herseyü öyle yattım sonra sabah actım bir de negöreyim virtual hata veriyor microsoftcc+++ böle bisi sonra aksam tekrar kurdum
./start verdim
sonra kapamak için biri ./stop yaz dedi yazdım kaydetdim sonra virtualı kapadım sadece altdaki simgesi duruyordu sağ alt kösede ilk start düğmesine bastğımız yer varya o onu kapamadım sonra 15 dk sonra tekrar actım pcyi
bu sefer virtual microsoft cc++++ hatasi verior ama ben
saat gece 12 oldu mesela yatcam ama swyi yarın tekrar accam nasıl yapabilirim virtualı kapatıp kaydedicezmi

yani demem oki serveri tekrar acmak sartıyla nasıl kapıyoruz ben virtualı kapayınca serverde gidior tekrar kurmak zorunda kalıyorum

Arkadaslar Vırtual PC programı kapatmak ıstersenız bıldıgımız Kosede X tusuna Basıyoruz... Daha Sonra Sana Bı soru Soruyo Orda "Turn Off" yaparsak Kaydetmeden Cıkar... Save State Yaparsak Kaydeder Ve cıkar
Hatta Save State Yaptıkdan Sıonra Programı Tekrar Acınca Altta Dolan Bı cubuk Gorursunuz O'da Kayıtları yukledıgı anlamına gelır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri