- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 27 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
selam arkadşlar şimdi size bi kasılma botu göstericeğimmmm !!!!!!!!!!!
Kısaca nasıl çaliştigini anlatmak istiyorum. Yoksa çalışmıyo siz bizi kandırıyorsunuz diyorsunuz
Benim dedikleri yaparsanız caliştigini göreceksiniz.
Anlatim : Anti-virüs programlarınız kapayın çünkü calıştımıyo hacki haberiniz olsun kapatıp acmanız gerekiyor arkadaslar...
Sonra İlk CrackNos.exe acmanız gerekiyo sonra acıp oyuna girmeniz lazım. Oyuna girdinizmi Sonra oyunde cıkmanız gerekiyor arkadaslar. Bunu yapmanız bu exe oyunu bota tanıtmaktır. Exe tıkladıqınızde bıse acılmasını beklemeyın cunku birsey acılmayacak bu oyunu bota tanıtamak için yapılmıstır. sonra bot exeyı calıstırın . sonra bot calısır hale gelmıstir Artık Botumuz calısıyorr xD İyi Oyunlar kardeşlerim..
Not: Bu dediklerimi yapmadıgınız zaman çalısmamaktadır . Sonra neden Çalişmiyo demeyin Lutfen. Uygulayın Çalışmaktatir . Herkeze bol Eglence ve iyi oyunlar :ka19::ka19::ka19:
Kısaca nasıl çaliştigini anlatmak istiyorum. Yoksa çalışmıyo siz bizi kandırıyorsunuz diyorsunuz
Benim dedikleri yaparsanız caliştigini göreceksiniz. Anlatim : Anti-virüs programlarınız kapayın çünkü calıştımıyo hacki haberiniz olsun kapatıp acmanız gerekiyor arkadaslar...
Sonra İlk CrackNos.exe acmanız gerekiyo sonra acıp oyuna girmeniz lazım. Oyuna girdinizmi Sonra oyunde cıkmanız gerekiyor arkadaslar. Bunu yapmanız bu exe oyunu bota tanıtmaktır. Exe tıkladıqınızde bıse acılmasını beklemeyın cunku birsey acılmayacak bu oyunu bota tanıtamak için yapılmıstır. sonra bot exeyı calıstırın . sonra bot calısır hale gelmıstir Artık Botumuz calısıyorr xD İyi Oyunlar kardeşlerim..
Not: Bu dediklerimi yapmadıgınız zaman çalısmamaktadır . Sonra neden Çalişmiyo demeyin Lutfen. Uygulayın Çalışmaktatir . Herkeze bol Eglence ve iyi oyunlar :ka19::ka19::ka19: