HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
10/-1000
Dursun Temele Ameikada her yer para attığın her adımda para kazanıyorsun değince temel amerikaya gitmiş uçaktan inmek için adım attığında yerde 100 dolar gormus ve daha ilk gunden calışmaya gerek yok deyıp almamış
Dursun Temele Ameikada her yer para attığın her adımda para kazanıyorsun değince temel amerikaya gitmiş uçaktan inmek için adım attığında yerde 100 dolar gormus ve daha ilk gunden calışmaya gerek yok deyıp almamış

10/10
Temel anlatıyormuş:
- Güneş iyidir, ay onun iki misli iyidir.
- Neden öyle?
- Ay bize gece ışığa ihtiyacımız olduğu zaman ışık vereyi, çüneş ise gündüz ışığa ihtiyacımız olmaduği zaman vereyi...
Temel anlatıyormuş:
- Güneş iyidir, ay onun iki misli iyidir.
- Neden öyle?
- Ay bize gece ışığa ihtiyacımız olduğu zaman ışık vereyi, çüneş ise gündüz ışığa ihtiyacımız olmaduği zaman vereyi...
10/9
Adolf 3 casus yakalamış
bir Yahudi Bir İngiliz Bir Fransız.
Not: Adolf Hitler Yahudilerden nefret eder.
Hitler demiş ki:
"Size 1 soru soracağım. Cevabı bulursanız Serbestsiniz. Yanlış cevap verirseniz kelleniz benimdir."
İngiliz'e sormuş: "Buz dağına çarpıp batan ünlü geminin adı nedir?"
Yapıştırmış cevabı "Titanic"
Serbest bırakmış.
Dönmüş Fransız'a: "Kaç kişi öldü?
Cevaplamış "130 bin küsür..."
Serbest Bırakmış.
Dönmüş Yahudiye: "SAY LAN İSİMLERİNİ!"
Adolf 3 casus yakalamış
bir Yahudi Bir İngiliz Bir Fransız.
Not: Adolf Hitler Yahudilerden nefret eder.
Hitler demiş ki:
"Size 1 soru soracağım. Cevabı bulursanız Serbestsiniz. Yanlış cevap verirseniz kelleniz benimdir."
İngiliz'e sormuş: "Buz dağına çarpıp batan ünlü geminin adı nedir?"
Yapıştırmış cevabı "Titanic"
Serbest bırakmış.
Dönmüş Fransız'a: "Kaç kişi öldü?
Cevaplamış "130 bin küsür..."
Serbest Bırakmış.
Dönmüş Yahudiye: "SAY LAN İSİMLERİNİ!"
10/9
Kıskanç bir adamın, çok güzel bir karısı vardı. Bir seyahate çıkması gerekiyordu. Eski bir arkadaşı olan komşusuna gitti. Seyahatte iken olağanüstü bir şey gözüne ilişirse, karısının bir şüpheli halini görürse, hemen kendisine telgraf çekmesini rica etti.
İki hafta ses seda çıkmadı. Ancak onuncu gün, arkadaşından bir telgraf aldı:
-Acele gel!
Kıskanç koca, ilk uçakla geri dönüp arkadaşını buldu:
- Neden telgraf çektin?
- Olağanüstü bir şey görürsen telgraf çek, demedin mi?
- Ne gördün?
- Sen yokken ortağının oğlu, her gün tam ikide size geliyordu. Saat yedide ise gidiyordu. Dün de bekledim. Ancak gelmedi. Baktım ki bunda bir anormallik var. Sana hemen telgraf çektim.
Kıskanç bir adamın, çok güzel bir karısı vardı. Bir seyahate çıkması gerekiyordu. Eski bir arkadaşı olan komşusuna gitti. Seyahatte iken olağanüstü bir şey gözüne ilişirse, karısının bir şüpheli halini görürse, hemen kendisine telgraf çekmesini rica etti.
İki hafta ses seda çıkmadı. Ancak onuncu gün, arkadaşından bir telgraf aldı:
-Acele gel!
Kıskanç koca, ilk uçakla geri dönüp arkadaşını buldu:
- Neden telgraf çektin?
- Olağanüstü bir şey görürsen telgraf çek, demedin mi?
- Ne gördün?
- Sen yokken ortağının oğlu, her gün tam ikide size geliyordu. Saat yedide ise gidiyordu. Dün de bekledim. Ancak gelmedi. Baktım ki bunda bir anormallik var. Sana hemen telgraf çektim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)