mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

SelamÜn aleykÜm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hastala Vista
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 698
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

SELAMÜN ALEYKÜM

F0rbidd3n adındaki üyeliğim kapatıldı. Sebebini Öğrenme şansım varmı? forum kurallarına aykırı bişey yaptığımı sanmıyorum

forum kurallarına aykırı bişey yapmadığımda eminim. ve hesabımın açılmasını istiyorum. ama kapatılan hesabı açamayız diyorsanız o turkmmo nun kararıdır saygı duyarım.. ama şunu bilinki sebepsiz yere kapatılmasını anlamış değilim üstelik süresiz olarak.. forumda o kadar reklam, küfür, spam, sahtekarlık yapanlar var onlar bile belirli sürede banlanıyor. anlamış değilim. hak veriyosanız açarsanız bende turkmmo hakkında düşüncelerim iyi yönlü olur. bu size bişey kazandırmaz ama bu böyle.. cevabınızı bekliyorum olumlu veya olumsuz.

iyi forumlar, kolay gelsin.

O kadar çok farklı hesabınız var ki 18.06.2012 de banlanmış hesabı ancak şimdi fark ediyorsunuz. Sadece bir hesabınızın sürekli engellenmesini niçin bu kadar dert ettiniz onunla birlikte banlanan başka hesaplarınız da var. Ayrıca sadece tek hesabınızda banlanmamış gördüğüme göre. Çok fazla multi hesabınız var. Bu bile yeterli sebep bazı hesapların kapatılması için kaldı ki onlarla da bahsettiğiniz o "reklam, küfür, spam, " olaylarını yaratmış olabilirsiniz. (:

iyi forumlar, kolay gelsin.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri