ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Wolfteam Wall Hack Jaws Version No Recoil [05.09.2012] 5 Eylül
Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir hack paylaşmıyordum ama artık paylaşıma geri döndüm.Piyasada kimsenin bulamadığı bir wolfteam wall hacki sizlere sunuyorum.Bu hack sayesinde rütbe kasabileceksiniz.Direkt özelliklere geçelim.
Hileyi Nasıl Açacağım ?
Wolfteam Wall Hack Jaws Version No Recoil [05.09.2012] 5 Eylül
Wolfteam hack imizi indirin.Daha sonra inen rar dosyasının içinde ki .dll uzantılı dosyayı çıkartın.Çıkarttıktan sonra bu dll i oyuna inject edin ve keyfinize bakın.
Wolfteam Wall Hackin Özellikleri Neler ?
Wall Hack
Chams Hack
No Recoil
Loboscop
Coper
Anti P
No Light
No Spread
Fly Hack
Envanter Hack ( Bu hile fake yani göstermelik bir hile.Silahlar envanterde gözükür ama kullanılamaz.O yüzden o silahları kullanamazsanız hile çalışmıyor demeyin.)
Evet artık indirme linklerini verelim.
Not: Arkadaşlar virüs var vs diyenlere yuh diyorum.İstiyorsanız kendinizde taratın. 1 tane bile virüs bulursanız bir tane bile paylaşım yapmayacağım.
Gereksiz Kısım (Arkadaşlar burayı okumanıza gerek yok)
Merhaba, ben bir wolfteam oyuncusu ve bu web sitesi için yeni bir üyesiyim. Ben Wt oynuyor
bir yıldan fazla ve ben bazı arkadaşlarım ve wt de bazı oyuncular bile gm olamaz algılama, hepsi Aimbot kullandıkları hack kullandığını biliyoruz. Arkadaşım birini bile o Aimbot kullandığı admited, hep Aimbot kullanmak değildir, o ciddi oynuyor olduğunda kullanır.
Yani, ben burada herkes Wolfteam için Aimbot kesmek yapabilir ve kesmek nasıl çalıştığını bir video yapmak veya bana anlatabilirsin merak ediyorum. Bunu yaparsanız ben gerçekten minnettar olacağım.