Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Hayattan kareler :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hypnoss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 607
Günlerden birgün Elizya adında bir kız sorrow adında biriyle tanışır.
Bu kız o çocuktan hoşlanmaya başlar . Yaptığı yanlıştan haberi yoktur.

Bir gün aralarında geçen bir konuşma sonrasında kız ona hayatında biri varmı diye sorar.
Çocuk bunu cevaplaması için ondan birşey ister . Kız kabul eder ve dediği şeyi yapar.
Cevap verme sırası artık sorrowa gelmiştir . Kız çocucugn agzından cıkıcak olan cevabı büyük bir heycanla bekler.
''HAYIR'' cevabını alır . Ve onun için sevgi kelimesi o zaman başlar.

sorrow ulaşılması zor biridir. Elizya pes etmeyi , vazgeçmeyi sevmeyen bir kızdır.
sorrow Elizyaya ben sevmeyi bilmem sevilmeyi bilirim sadece der.
Elizya herşeye rağmen onu kabullenir.
Aradan saatler geçer ve bunlar birşeyler yaşamaya başlar . sorrow Elizyanın sevgisine karşılık verir.
Fakat daha sonra sorrow naptığını bilmez ve şuan başladığı şeyin yanlış olduğunu faakat Elizyadanda vazgeçemediğini söyler.
Kız ona tek soru sorar . BENİMLE KALMAYIMI KABUL EDİYORSUN YOKSA ÇEKİP GİTMEYİMİ DER .
sorrow düşünür cevap vermek istemez. Elizya ısrar eder.
sorrow eğer cevap verirsem ve daha sonra pişman olup döndüğümde sen bana geri gelmezsin der.
Elizya söz verir ne cevap verirse versin onu bekliceğini söyler . Israrları sonrasında sorrow '' HAYIR '' cevabını verir .
sorrow Elizyaya onu sevdiğini fakat gitmesi gerektiğini söyler...

Aradan 2 gün geçer Elizyanın canı yeterince yanmıştır . sorrow geri gelir ve hiçbirşey yokmuş gibi konuşmaya devam eder.
sorrow Elizya için bazı şeylerden vazgeçmiştir. Elizya onu tekrar kabul eder.
aradan saatler geçtikten sonra sorrow Elizya'ya sana gerçekleri anlatacağım der.
Elizya büyük bir merakla onu dinler.
1 gönülde 2 aşk vardır . Biri uzak (sen) Diğeri yakın (o) Birini sevdim (o) Diğerini unutamadım (sen) der.
Elizya şaşkınlıkla ne dediğini anlamamıştır . Ve ona ne anlatmak istediğini sorar.
sorrow ona benim hayatımda 2 aşkım var . Biri o diğeri sen . Benim 2. aşkım olurmusun der.
Elizya şaşkınlık içerisinde birşey diyemez çünkü daha 2 gün önce hayatımda biri yok diyen adam 2 gün sonra hayatımda
bir başkası var ama sende 2. aşkım ol diyordur. 2 gün önce bunu yapan bir adam 2 gün sonra ne yapar diye düşünür durur.
Fakat sevgisine yenik düşer ve onu kabul eder. Bazı şeyler farklıdır artık . Elizyanın aklı alamicağı şeyler olmuştur .

Eskiden ona yaşatılan şeyleri o başka bir kıza yaşatacaktır.Elizya bu durumu o kızada söylemesini ve ne cevap verecegini
merak ettiğini söyler sorrow ona hayır ona söylemeyeceğim der.
Elizya ısrarlı bir kız olduğundan defalarca ısrar eder. sorrow en sonunda Elizyanın kalbini kırar ve söylemiceğim der.
Elizya daha cok ısrar etmez ve konuşma orda biter .
Elizya çocuk cıktıktan sonra yatagına yatar ve naptığını düşünür.
Kendi kendine söz vermiştir zamanında Bana yaşatılan birşeyi ben başka bir kıza yaşatmıcagım der .
Zamanında çok sevdiği adam onu başkasıyla aldatmıştır. Ve canı o kadar yandığından o kızın ne hissedeceğini az çok
bilir. Bunları düşünürken nasıl çocukla birşeye devam edebilirki?

Aradan bir gün geçmiştir ve cocuk tekrar gelmiştir . Elizyayla konuşmaya başlar Elizya hala kendine 2. planda olmayı
yedirememiştir . Çünkü hayat onu ilk kez böyle birşeyle karşılaştırmıştır . Aralarında geçen bir konuşma sonrasında
sorrow Elizyaya istediğini aldın neden hala benimlesin diye sorar.
Elizya sorrowun bu sorusu karşısında şoka girmiştir . Çünkü hoşlandığı sevmek istediği insan ona öyle bir soru sormuşturki
neyle karşı karşıya olduğunu anlamaz.
Elizyaya yeterince acı çektirmiştir yeterince onu üzmüştür. Bu kez üzme sırası Elizyaya gelmiştir.
sorrow Elizyanın tavırları karşısında nolduğunu şaşır ve ona bu sen değilsin der.
Ve ona kendini yaşadıklarını , üzüntülerini anlatmaya başlar.
Elizya ona ben kalpsiz biriyim duygusuzum anlamam anlatma baana bunları der .
sorrow karşısındakinin kim olduğundan şüphelenir .Fakat karşısındaki kız Elizyadır.
sorrow hiç beklemediği birinden hiç beklemediği tavırlar almıştır .
Elizya sorrowa ben seni mutlu etmek için birşeyler yaptım fakat sen herzamanki gibi mutlu olmayı başaramadın der.
sorrow Elizyaya ben başkalarının yaptıklarıyla mutlu olmam kendim istersem mutlu olurum der.
Elizya sorrowa EEVET SEN BENİM YAPTIKLARIMLA MUTLU OLAAMZSIN . SEN SANA ACI CEKTİRENLE MUTLU OLURSUN.
SEN ACI ÇEKMEYİ MUTLULUK BİŞMİŞSİN ÇÜNKÜ DER.
Bu dedikleri karşısında sorrow şoka girer çünkü Elizya onu herşeye rağmen kabullenmiş fakat taşma noktasında olduğu için
sorrowu oldukça üzmüştür.
Bu konuşmadan 1 saat önce sorrow Elizyaya sen beni üzemezsin sen benim canımı acıtamazsın demiştir.
Fakat Elizya onu öyle bir yaralamıştırki . sorrow şimdi gerçekten canımı acıttın der .
Elizya gülmeye başlar çünkü neyi istese onu elde etmeyi başarmıştır.
sorrow Elizyaya bir defa daha SEN BU DEĞİLSİN der.
Elizya ise hayır bu benim der. sorrow ısrarla ben 4 yıl boyunca tiyatroda sahne aldım . Rol yapan bir insanın nasıl olduğunu
bilirim bana rol yapma der.
Elizya ona buu benim gerçek yüzüm sen istedin bunu der.
Artık ipler kopmuştur . Bir araya gelemeyecek bağlar ortadan kalkmıştır.
sorrow Elizyaya sen benden gitmezsin der.
Elizya şaşkınlıkla neden gitmem der ?
sorrow ona gitmezsin çünkü hala burdasın der.
Elizya ona nerden biliyorsun şimdi seni bırakıp gitmeyeceğimi der.
sorrow ısrarla hayır sen gitmezsin der. Ve Elizyanın o sözcükleri üzerine sorrow artık Elizyayının onu terk edeceğini
kabul etmiştir.
...Ve herşey bitmiştir. Elizya için sorrow ölmüştür. Elizya ondan vazgeçer fakat sorrowun bundan haberi yoktur.
Elizya herzamanki gibi sessizce çekip gitmeyi seçmiştir...
Elizya o günden sonra kendine bir hayat felsefesi edinir ;
SENSİZ HAYATA ADAPTE OLMAK BENİMKİSİ .

Seninde söylediğin gibi benim sırlarım gözlerimde senin sırların yazılarında...

beğendiysen ne mutlu bana gerçekleri anlatmak bana göre yaşadıklarımdan hikaye oluyor baksana :)

paylaşım için teşekkürler

uzunluğunu görünce sıkılacağımı hissettim

ama sıkılmadan okudum doğrusu :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri