Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Azap Acil!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 13LueStronq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 152
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

TOPLU İLGİLEN İSTEDİM. 2 SS'MİZ VAR ;)
1.
Server:Venüs

Küfür Eden Kişi:msnryk

Link :

2.

Server: Venüs

Küfür Eden Kişi : Trablee

Link:

İlgilenirsen Teşekkür ederim azap ;)

adama bak ya helal olsun gerçekten diycek bişey yok tamam ben ban nı kabul ediyorum adam gibi bak küfür ettim ban versinler. Ama PUHU adlı çarla bütün sandıkları ve intikamları topladığını sende ADAM gibi itiraf etcek misin. Ayıp ya ayıp ne kadar hırsızlığa doymazsınız. Günahından da mı korkmuyosun müslüman değil misin anlamıyorum ki. Kardeşimle yaşıtsınız hepiniz öyle olunca anlamıyosunuz da yazık size yazık Allah affetsin başka diycek bişey yok.

adama bak ya helal olsun gerçekten diycek bişey yok tamam ben ban nı kabul ediyorum adam gibi bak küfür ettim ban versinler. Ama PUHU adlı çarla bütün sandıkları ve intikamları topladığını sende ADAM gibi itiraf etcek misin. Ayıp ya ayıp ne kadar hırsızlığa doymazsınız. Günahından da mı korkmuyosun müslüman değil misin anlamıyorum ki. Kardeşimle yaşıtsınız hepiniz öyle olunca anlamıyosunuz da yazık size yazık Allah affetsin başka diycek bişey yok.

Öncelikle , Dini konulardan bahsedip Resimde Küfürünüz'ün bulunması Sizi rahatsız etmiyormu ? Ancak burası beni ilgilendirmez Bu tür durumlarda Fraps v.b Video programlarıyla Video çekip , Konu açabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri