noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

quiethero ve capsleri :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hastacocuk123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 122
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Konuyu Kilitleyin Tartışma Çıkmak Üzere , Bizim Konularımızın Birkaçıda Tartışma Var Diye Kilitlenicekti Az kalsın .

Caps diye bölüm açılsın ;) moderator ben olabilirim mesela :D

İnci sözlük kurulmadan önce kendi aramızda açtığımız sayfalar vardı bizim. Yıl oldu 2009. Ay aralık. İnci sözlük açıldı. Aldım 1. nesil yazarlığımı. Sağda solda, okulda inciciyiz dediğimizde bize küfür ederler, dışlarlardı. Sonra paylaşımlar gırgır şamata aşırı bir yükseliş oldu. Şuan yıl 2012. Ve o kadar fazla özenti incici var ki. Bu düşüncenize katılıyorum.

Tamamen birbirinden ayrı içeriğe sahipler Turkmmo nun vizyonu belli bunun dışına çıkanlar forumdan uzaklaştırılır. Modlar da görevlerini yerine getiriyorlar. Şimdi herkes kurallar çerçevesin de devam edebilir.
Her iki tarafın da bundan sonra tavırlarına dikkat edeceğini umarak konuyu kilitliyorum. Bu kadar eğlence yeterlidir beyler.

İyi forumlar..

DİPNOT:QuietHero ve diğer editörler hakkında başka benzeri konular görmek istemiyorum. Aksi durumda açılmış olan her konuda konu sahipleri forumda uyarı olarak 1 gün uzaklaştırma alacaklardır. Şikayet butonu kullanın ilgilenilecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri