Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Server özellikleri: Paypal Odeme Eklendi. Odemesel degisiklikler ayarlar.php uzerinden ( - Multi ip kontrolu ve oto ban eklendi. - Referans sistemi eklendi. - Hammadde otomatik uretim/anlik gosterim js eklemesi uygulandi. - Oyuncuya ozel avatar duzeni eklendi/istatistik dahil. - Genel durum gezegen js kayan yazi bilgi duzeni eklendi. - Online istatistik eklendi. - Gemilerin toplam hammadde tasima siniri genisletildi. - Ittifak isimleri ve taglari degistirilmeme fix. - Hammaddelerin Karanlik Maddeye donusturme eklentisi eklendi. - Duyuru sistemi ve yonetimi eklendi. - Destek sistemi ve yonetimi eklendi. - Karanlikmadde ile sayisal filo alimi eklendi. - casusluk rapor mesajinda bazi degisiklikler. - Bazi dil hatalari duzenlendi. - Tersane/savunma max butonu eklendi/js. - Tersane/savunma uretim iptali eklendi. - Bazi subay etkileri yeniden duzenlendi. - GAR etkisi yeniden duzenlendi. - Genel durum aktif zaman/saat js eklendi. - Genel durum gelismis istatistik eklendi. - Genel durum harabe alani gosterimi eklendi. - Rekorlar entegre edildi/tersane ve savunma alanlari gizlilik icin kaldirildi. - Satin al entegre edildi/kod duzeni saglandi. - Simulator entegre edildi. - Piyango entegre edildi/dil ve kod hatalari giderildi. - Tersane/filo galerisi eklendi. - Savunma galerisi eklendi. - KM sicrat eklendi - Banka eklendi. - Siparis ve odeme sayfasi saglam sekilde entegre edildi/ayarlar.php uzeri etki. - Gezegen isinla ribiru_ prefixine gore entegre edildi. - 100 savas eklentisi entegre edildi. - Bazi grafik eklemeleri yapildi. - Tema/skin yeniden duzenlendi. - Basit SR/savas rapor forum kodlayicisi eklendi. - Subaylar aktif/pasif sekilde topnav a eklendi. - Arama sayfasi fonksiyonlari gelistirildi. - Gezegen olusum oranlari yeniden duzenlendi. - Ay etkisi admin paneli icin yeniden duzenlendi. - turkce dil dosyasi xg 2.9.10 a uyumlu hale getirildi. - Casus sondalarinin yok olabilmesi saglandi. - Casusluk gorevi gorunmezlik orani kodlara dayali duzenlendi. - R.i.P etkisi yeniden duzenlendi. - Savas raporu etki kodlari yeniden duzenlendi. - Kesif gorevi yeniden duzenlendi. - Hammadde uretim orani yeniden duzenlendi. - Bazi saldiri/durmak/iss gibi gorevlerdeki buglar fixlendi. - Bazi tersane gemilerinin oransiz etkisi duzeltildi. - Depo alanina etki eden bazi buglar fixlendi. - Bina uretim kuyruguna etki eden bazi buglar fixlendi. - Yeni Mesaj Uyarisi Eklendi - Harabe alaninda etki eden bazi fonksiyonlar duzenlendi. - GeneralFunction.php gereksiz kodlar ayiklandi. - tpl dosyalari ayiklandi ve sunucu yuku indirgendi. - ShowShortcutsPages.php yeniden duzenlendi. - Class.ShowShipyardPage.php uzerindeki tekrar kodlar ayiklandi. - Aylar arasi sicrama bugu cozumlendi. - class.Showinfospage.php optimize edildi. - Rigame v2.0 ve xgproyect 2.9.10 taban alindi
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.