Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

1.000.000 urıdum programı videosu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan monkeyyusuf000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

beyler böle bi hile deilde uri hilesi var bizim rkadaşına rkadaşı rusyaya gitmiş ailecek orda 2-3yıl yşamış gelmişler anlatıyo evine çağırdı gösterdi hileyi bi bşalatıyo sürekli uridyum çoğalıyo adam 15dk de 1çar fullüyodu ama fixlendi bziede söylemiyodu aylığı 60tlymiş o hilenin ama fixlendia dıı bile sölemedi

vayy senın yerınde olsam arkadasımı dove dove alırdım urı hılesını :DD

vayy senın yerınde olsam arkadasımı dove dove alırdım urı hılesını :DD

arkadşaımın arkdaşaı bide bizden büyüktü ben ve arkadaşım ortaktık ben o hileyi alcam dedi çocuğu dövcekti kırmızı kuşaktekvandoda bayada iyi ama ödvülüp gledi e almadol

Arkadaşım olayı anlatım adam f5 yaptıkdan sonra video yu kesiyor ve google chrome öge denetleyicisinden uridium sayısını degişiyor ve video başlatıyor geri :) bunlada sizi kazıklayıp keyloggerlı dosyayı inidirp face,e-mail, oyundaki id pwlerinizi calmaya calısıyor böyle şeylere inanmayın be gözünüzü sevim :)

Kesinlikle katılıyorum :)

doğru herşeyin hilesi çıktı bi bu dandik oyunun hilesimi çıkmicak adamlar bot yapıyor hileyimi yapamaz zaten bot yapmak daha zor :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri