- Konular
- 320
- Reaksiyon Skoru
- 323
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 171
- MmoLira
- -8
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Spotlight
Hikaye
Jax da bı sampıyonda nadır gorulen cunku efsaneler bırlıgıne katılan sampıyonların hareketlerı daha onceden tanımlanmıs ve bılınen savas taktıklerı uzerıne kuruludur fakat jax tanımlanamamaktaydı. Jax turnuvadakı en yaratıcı dovus ustasıydı onun savasın ıcınde gerceklestırdıgı hareketler ve stratejıler onceden kestırılememekteydı. Jax efsaneler bırlıgıne katılmadan once bır paralı askerdı. Bırlıge alınması ıcın en ust sırada yer alan jax bu teklıfı ya kabul edecek yada reddecektı onu bu lıstenın en basına ceken ıse yuksek mecls uyesı regınald ashram dı. Onun yarglama surecıne tasıdıgında bu tarıhte gorulen en hızlı bıcımde gerceklestı onun yargı sırasında gozlemledıgı sey kendı yansımasıydı. Jax adaletın saglanması ıcın bıcılmıs kaftandı tam bır cezalandırma mekanızmasıydı. Bunun ıcın kendını kanıtlamıstıbırlıgın armsmasterı olmustu bu gune kadar hıc bır kuvvet onun gucune denk olmamıstı bu yuzden savasırken ona ozel kısıtlamalar getırılmıstı. O ise buna sınırlenmıs olacakkı protesto etmek ıcın savas aracı olarak sadece bır pırınc ısık dıregı kullandı. onun bırlıkte savasmaya pırınc lambasıyla baslamasından sonra kendısı ıcın konulan butun ozel kosulları reddetmıs kıyametın kabul edılmesıne ve kapılarının acılmasına yol acmıstır o butun anltlasmaları bozmustur. Gragasın tavsiyesı su olmustur o bırlıgın ıcınde elıne sokak lambasını aldıgında ondan uzak durun.
Skiller
Rentless Assault
Jax, her atakta 2.5 saniyeliğine attack speed'inin 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 %ü kadar attack speed kazanır. Bu buff 6 kere stacklanır.
Leap Strike
Jax, düşmanına yada dostuna zıplar. Eğer düşmana zıplarsa 70 / 110 / 150 / 190 / 230 (+0.6 AP) (+1.0 AD) physical damage vurur.
Empower
Jax, sokak lambasına enerji yükleyip sonraki atağına 40 / 85 / 130 / 175 / 220 (+0.6 AP) magic damage ekler. Bu skill Leap Strike ile de kullanılabilir.
Counter Strike
Jax, bu skill ile gelen bütün basic attackları 2 saniyeliğine dodge'lar ve AoE skillerinden %25 daha az hasar alır. Skill kapanırken Jax, önündeki düşmanlarına 50/75/100/125/150 (+0.5 AD) physical damage vurur ve 1 saniye boyunca stunlar. Dodge'ladığı bütün attackların %20si, Jax'ın daha çok attack vurmasını sağlar. En fazla 100 / 150 / 200 / 250 / 300 (+1.0 AD) attack vurabilir.
Grandmaster's Might
Pasif: Jax, her 3 atağında düşmanına 100 / 160 / 220 (+0.7 AP) ile magic damage vurur.
Aktif: Jax, 8 saniyeliğine fazladan 25 / 35 / 45 (+0.3 AD) Armor ve 25 / 35 / 45 (+0.2 AP) Magic Resist kazanır.
Skill Sıralaması
Q W E W Q R W W W Q R Q Q E E R E E
Itemler
Başlangıç
Ilk recall Not: CS kasıcaksanız Wriggle's, skill güçlendirmek için Rageblade alın.
Ikinci recall
Sonrasında ikinci recall'de aldıklarımızı
Sonrasında
En sonunda da alınacak olarak
Spell'ler
Rakibi yavaşlatmak için çok iyi bir seçenek. Rakibe slowu attıktan sonra rahatça Counter Strike'la stun atabiliriz, 1vs1 için çok iyi bir seçimdir.
Eğer benim yaptığım gibi Flash almayacaksanız hem kaçış,hem de yakalayış için çok önemli bir spelldir. Şiddetle öneriyorum..
Opsiyonel alınabilecek spell'ler
Eğer etrafa ward, vb. şeyler koyamıyorsanız Ghost yerine düşünülebilir. Ama karakterimizde Leap Strike olduğu için ben useless görüyorum..
Ignite gerçekten güzel bir spelldir. Fakat gel gelelim size sadece early game'de yardımcı olur. Siz FB' aldırabilir. Ama late game'de, TF'da çok işimize yaramayacağını düşünüyorum, fakat early'e güvenenler için alınabilir.
Runes