kardesm ben root dosyamı kılıtltım sonra bısıler oldu ıp mı kaybettım packı acmaya ugrasıyorum acılmıyor nee yapabılırım.
bana açmak istediğin epk eix dosyasını yolla açıp sana geri yollıyım

kardesm ben root dosyamı kılıtltım sonra bısıler oldu ıp mı kaybettım packı acmaya ugrasıyorum acılmıyor nee yapabılırım.
İp ni mi kaybettin çok saçma. Sen desene adam gibi başka bi serverin ip sini öğrenecem diye. root kilitli ise eternexsus diye bi program var googleden bul. her türlü açar. xml kullanmadan da geri kapatır. Ama şunuda unutma adamlar artık root u .exe ye gömüyor. Exe yi decompile etmen lazım o da baya bi iş.
(sadece tahmin yürüttüm, belkide gerçekten kendi serverindir.)
İp ni mi kaybettin çok saçma. Sen desene adam gibi başka bi serverin ip sini öğrenecem diye. root kilitli ise eternexsus diye bi program var googleden bul. her türlü açar. xml kullanmadan da geri kapatır. Ama şunuda unutma adamlar artık root u .exe ye gömüyor. Exe yi decompile etmen lazım o da baya bi iş.
(sadece tahmin yürüttüm, belkide gerçekten kendi serverindir.)
kardesm sw benım m2-pro benım pc bozudu dosyalarım sılınde bende ıp yı sadece navıcat fıelzılladaydı packıde kılıtledım forumda gordum kıtlemeyıde sonra roott yedeklerını aldım ama alsam e yara windows baslatılamadıdedı bende gerı yukleye tıkladım tum verılerı gıttı sımdı bılısıme tıcket attımtıcketımı sıldıler daha ne yapayım ben
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)