D doqukanel Level 1 Katılım 22 Ağu 2012 Konular 3 Mesajlar 3 Reaksiyon Skoru 0 Altın Konu 0 TM Yaşı 13 Yıl 9 Ay 27 Gün Başarım Puanı 30 MmoLira 0 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 22 Ağu 2012 #1 HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! Gm carım bugda kaldı adamlara vurdum kacarken yuzukten ımha bolgesıne ısınlandım sonra oyundan attı gırdım oyuna ????? ??? ? ??? dıye bbır hata cıkıyor Lutfen sorunları cozun Bugdan cıkarın carımı sımdıden cok tessekurler hersey ıcın kolay gelsın car ID : LexaL SERVER : Merkur Bugda kaldıgı yer : imha bolgesi
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! Gm carım bugda kaldı adamlara vurdum kacarken yuzukten ımha bolgesıne ısınlandım sonra oyundan attı gırdım oyuna ????? ??? ? ??? dıye bbır hata cıkıyor Lutfen sorunları cozun Bugdan cıkarın carımı sımdıden cok tessekurler hersey ıcın kolay gelsın car ID : LexaL SERVER : Merkur Bugda kaldıgı yer : imha bolgesi