Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Alfa yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan avatarklan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 742
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hava atmak için konu açıyorsun.

Kendin yapacağını bildiğin halde konu açma lütfen.

Konu Bildirildi.

hocam derdin ne senin ya adam bilmiyor olabilir gemim şuanda bundan çok daha iyi durumda ama alfayı yapabilecekmi diye içimde şüpeler vardı ve öğrandiğim kadarıyla pbdo ile rahat yaparmış hemen insanları bildirmeye ne kadar meraklısınız size küçükken ispiyonlamanın kötü birşey olduğunu söylemedilermi kirlilik olduğunu falan söyliceksiniz bir kişi bile konudan birşey öğreniyorsa kirlilik değildir lütfen biraz alttan almayı öğrenin önce flod yapıp küfür eden arkadaşlarla ilgilenin yinede saygısızlık yapmak istemiyorum saygılar

hocam derdin ne senin ya adam bilmiyor olabilir gemim şuanda bundan çok daha iyi durumda ama alfayı yapabilecekmi diye içimde şüpeler vardı ve öğrandiğim kadarıyla pbdo ile rahat yaparmış hemen insanları bildirmeye ne kadar meraklısınız size küçükken ispiyonlamanın kötü birşey olduğunu söylemedilermi kirlilik olduğunu falan söyliceksiniz bir kişi bile konudan birşey öğreniyorsa kirlilik değildir lütfen biraz alttan almayı öğrenin önce flod yapıp küfür eden arkadaşlarla ilgilenin yinede saygısızlık yapmak istemiyorum saygılar

Flodd yapanlar veya küfür edenler varsa bildiririz.

Burda sizde aynı duruma düşüyorsunuz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri