noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

- Bıçakçı Ninja Efsunları -

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gordonf98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Haklısın.Bu arada teşekkürler.
Onemli degil ama alinti konudur ! [h=1]blog.metin2sozluk.com buradan alinti yaptim millet gorsun diye duz vuruscu ol delici oranini yuksek tutu duz vuruscu olsaksan delicili ve sersemli item takcan ve 40 uzeri ortlu yari insanli cakram is gorur, skilci olcaksan ruhsuz kullan :D[/h]

Ninja ustasısın galiba bişey sorucam ben yeni bi pvpye başladım surada çok iyiyimdir ama ninjayı merak ettim okçu ninja yayının efsunlarını söylermisin bide kaskını :o

Aslında konuda anlatılıyorda bana pek mantıklı gelmedi yay

Ninja ustasısın galiba bişey sorucam ben yeni bi pvpye başladım surada çok iyiyimdir ama ninjayı merak ettim okçu ninja yayının efsunlarını söylermisin bide kaskını :o
- Simdi okcu ninja iyidir eger ok savunmasi yuksek degilse birde kritik patlarsa yener rakibini, karsinda max ok savunmali adam varsa yenme sansin cok azdir. okcunun skilleri cok gucludur ozellikle zehirli oktan zehir yememek mumkun degildir. Simdi sari ejderha yayini aldin.
- yari insan
-kritik
-buyu hizi
-ceviklik
-guc,sersem,zehir,delici(senin kararin guc skillerini artirir ama skillerin bitinde duz ok atacagin icin sersem delici veya zehirleme sec)
kask:
- yari
-buyu
-ruzgar
-simsek
-zehir,

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri