- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Onemli degil ama alinti konudur ! [h=1]blog.metin2sozluk.com buradan alinti yaptim millet gorsun diye duz vuruscu ol delici oranini yuksek tutu duz vuruscu olsaksan delicili ve sersemli item takcan ve 40 uzeri ortlu yari insanli cakram is gorur, skilci olcaksan ruhsuz kullanHaklısın.Bu arada teşekkürler.
[/h]- Katılım
- 28 Haz 2012
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ninja ustasısın galiba bişey sorucam ben yeni bi pvpye başladım surada çok iyiyimdir ama ninjayı merak ettim okçu ninja yayının efsunlarını söylermisin bide kaskını 

- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Aslında konuda anlatılıyorda bana pek mantıklı gelmedi yay
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
- Simdi okcu ninja iyidir eger ok savunmasi yuksek degilse birde kritik patlarsa yener rakibini, karsinda max ok savunmali adam varsa yenme sansin cok azdir. okcunun skilleri cok gucludur ozellikle zehirli oktan zehir yememek mumkun degildir. Simdi sari ejderha yayini aldin.Ninja ustasısın galiba bişey sorucam ben yeni bi pvpye başladım surada çok iyiyimdir ama ninjayı merak ettim okçu ninja yayının efsunlarını söylermisin bide kaskını![]()
- yari insan
-kritik
-buyu hizi
-ceviklik
-guc,sersem,zehir,delici(senin kararin guc skillerini artirir ama skillerin bitinde duz ok atacagin icin sersem delici veya zehirleme sec)
kask:
- yari
-buyu
-ruzgar
-simsek
-zehir,
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)