xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ninja Statü Ve Beceriler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yunus9626
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 438
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yunus9626

Level 4
TM Üye
Konular
98
Reaksiyon Skoru
18
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 10 Ay
Başarım Puanı
72
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arakdaşlar Turkmmmonun Yeni Üyesiyim. Arkadaşalr Ninja Statülerinin Verimini Falan Soruor Benim 65 Lvl ninjam [Vardı.] Artık Yok :D. Geçelim Konumuza Kesinlikle Alıntı Değildir Kendimin Çalışması Olacak Dahaolmadı olacak :DD Hadi Geçtik Konuya.
Statü Dağılımı:
Beyler İlk 4 kere savunmaya 1 kre hpye verin 30 lvle gelin 4 savunma 2hp 1saldırı hasarına verin.bunu 40 lara yaklaştıgınızda neden oldugunu anlayacaksınız asıl orda slot kesmeye başlısunuz o lvlerden sonra savunma dolsun yani fullensin ondan sonra 4 hp 2 saldırı 1 sp diye verip öyle tamamlayın... Şimdi Geleleim Skil Beceri Dağılımına
Beceri Dağılımı:Ben İlk Önce Suikasta verdim çünkü ilkte suikast master deilken 1 slotluk alan kapsıyosa masterde daha çok alan kaplıyo yanisavaşçıda kılıç cevirme sanki büyümüş gibi ilk bunu yapalım sonra bıçak çevirme bunu ilk yapanlar vardır ama bu düz gide slotların tamamına dalmaz ben onun için 2.ye aldım bunu sonra hızlı dalan becerye verin sonra zehirli bulut sonrada kamuflaja verin suikastı dalan 17 de yapmaya çalışın dediklerimi uygularsanız çarını çok güçlü olabilir ben yeniyim rep istemek yasakmı bilmiyorum ama yasak deilse + reppp verin konuya bakdıgınız için sağolun varolun konumuz kısa ve özlüydü belki uzundur size göre görüşmek üzeri [AgileStar] Rep istemek yasak deilse +repppppppp:ka19::l04::l04::l04:

Admin Kardeş Konuyu Yanlış Yerde Açtıysam Düzeltirmisin... Teşekkürler...:l04:

Metin2 Bölümü Mevcut.

Konu için teşekkür ederiz fakat her bir cümleni okudum ve türkmmoda olmayan bir bilgi bulamadım.Daha orjinal paylaşımlarınızı bekliyorum.Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri