HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle forumda üslubuna dikkat et,daha fazla gerginlik yaratma istersen haTham1bela adam gibi konuş benimle tamammı? veletlerle uğraşamam adama bak ya akıl veriyoz adama fırsatı tepiyor küfür et küfür et sonra banlamışsınız de admin ne diyecek işte sizin gibilere iyilik yapılmaz admin cevap vermedimi siteyi 10 güne kadar düzeltecegim diye daha ne konu açıyorsun sabret azcık çok konuştun sen.

Senin oyun anlayışından belli zaten nasıl bir karaktere sahip olduğun.Olmuşun yüz level,pvp serbest moduna alıp önüne gelene saldır.Serverde başka işin gücün yok akşama kadar bunu yapıyosun.Adamı kendine küfür ettirmek için çabala.Küfür edincede foruma koy.de ondan sonra: Bu adamı banlayın çabuk.
Sen ve senin gibiler yüzünden oyuncu kaybı aşırı derecede arttı.Ben bile artık oyundan iyice soğumaya başladım...
SkullCrusher seni oyunda gördüm 2 saattir peşimdeyim ama pm bloklamıssın neden acaba ?
-Kimden kaçıyorsn ?
-Kimden kaçıyorsn ?
bug sorunu bundan daha önemli şifre unutmak size kalmış unutmasaydın kağıda yazsaydın şifreyi hiçmi aklına gelmedi
:
Bu uslübla konusan çocuk sana sesleniyorum...
Konu amacından iyice saptı. Tartışmak için yer arıyorsunuz. Her açılan konuya ayrı ayrı cevap yazılmayacak forumdaki benzer konulara göz gezdirin cevap verilenler var. Aynı cevapları tekrar tekrar yazmayalım. Kısa süre sonra sorunlar çözümlenecek tarih verilmiyor. Konu üzerinde çalışmalar yapılıyor. Uzun sürdüğüne göre basit bir sorun değil. Size defalarca açıklama yapıldı ancak duymak istediğiniz size söylenmedikçe devamlı konu açıyorsunuz.Bu kadar süre beklemişsiniz kısa bir süre daha bekleyebilirsiniz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)