- Konular
- 150
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 21 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar,
Aysan kardeşimden rica ettim kendisiyle 3 yıldır bi dostluğumuz vardı.
Wallhack yapıyordum dll.lerde takıldım ayakkabı ve pantolon wall ını yaptım ceketi yapamamıştım.
Sağolsun aysandan istedim ceketide o yaptı ve ortaya s2 sonsilahın bomba wallhackını yaptık
Bu hackı şimdilik paylaşmayı düşünmüyoruz aysanla birlikte satmaya karar verdik.
Sadece wallhack vardır.Satıyoruz almak isteyenler 7/24 online : s2sonsilahwallhack@hotmail.com
bu msn canlı destek adresini ekleyin ve hackı almak istiyorum deyin .
Hack süresizdir : Şimdilik fiyatı ise bayrama kadar 10 tl dir.
Bankayı felan karıştırmak istemedik e-pin ile satış yapıyoruz e pinleride kafemizde satıyoruz.
10.000 JP E-pin koduna süresiz wallhack a sahip oluyorsunuz.
İnternet kafedende satıyoruz hackı : Güvenmeyen inanmayan olursa adres burada
AYSAN İNTERNET KAFE HASAN ÇOŞKUN | Sultangazi | İstanbul bekleriz.
Aysan kardeşimden rica ettim kendisiyle 3 yıldır bi dostluğumuz vardı.
Wallhack yapıyordum dll.lerde takıldım ayakkabı ve pantolon wall ını yaptım ceketi yapamamıştım.
Sağolsun aysandan istedim ceketide o yaptı ve ortaya s2 sonsilahın bomba wallhackını yaptık

Bu hackı şimdilik paylaşmayı düşünmüyoruz aysanla birlikte satmaya karar verdik.
Sadece wallhack vardır.Satıyoruz almak isteyenler 7/24 online : s2sonsilahwallhack@hotmail.com
bu msn canlı destek adresini ekleyin ve hackı almak istiyorum deyin .
Hack süresizdir : Şimdilik fiyatı ise bayrama kadar 10 tl dir.
Bankayı felan karıştırmak istemedik e-pin ile satış yapıyoruz e pinleride kafemizde satıyoruz.
10.000 JP E-pin koduna süresiz wallhack a sahip oluyorsunuz.
İnternet kafedende satıyoruz hackı : Güvenmeyen inanmayan olursa adres burada
AYSAN İNTERNET KAFE HASAN ÇOŞKUN | Sultangazi | İstanbul bekleriz.