- Konular
- 105
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Evet Arkadaşlar Çoğunuz Bilir .
Halaskar Clanını WOLFTEAM 'In Sağlam Clanlarındandır . Bizde O Clan satıldıktan sonra Bu Clanı Kurduk Herkesi Bekliyoruz
Aslında Buraya Tanıtmaya Gerek Yoktu Fakat ' DreamSoLDires ' Yu Tanımak İstersiniz . Diye Düşündüm .
Klan İsimi: lDreamSoLDires
Klan Başkanının İsimi : TFCNightMaRe
Alınan En Düşük Rütbe: Teğmen Fakat [ 250 can pedro şart ] Olmasada Olur Saygı
Klan Puanı : Şuan Unuttum .
Alınan En Düşük Kd : 1.50 Fakat Bazen 1.70ler bile alınmıyor. [ Yaş +18 Olmasına Dikkat Edilir .]
Klan Savaşı Saatleri : Öğlen 1 , Gece 3 Arası .
------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar Clan Benim Değildir . Sadece Tanıyın Diye Bu Konuyu Açtım
Zorunluluklar ' a uyuyorum diyorsanız sizde başvurun . ben biraz kıyakla alındım .
---------------------------------------------------------------------
Dediğim Gibi ; , KD , Skype , Ve Her Ay Düzenli bir şekilde yatırım yapıyorsanız , ve Ortam Seviyorsanız Bu CLan Size Göre .
Halaskar Clanını WOLFTEAM 'In Sağlam Clanlarındandır . Bizde O Clan satıldıktan sonra Bu Clanı Kurduk Herkesi Bekliyoruz
Aslında Buraya Tanıtmaya Gerek Yoktu Fakat ' DreamSoLDires ' Yu Tanımak İstersiniz . Diye Düşündüm .
Klan İsimi: lDreamSoLDires
Klan Başkanının İsimi : TFCNightMaRe
Alınan En Düşük Rütbe: Teğmen Fakat [ 250 can pedro şart ] Olmasada Olur Saygı
Klan Puanı : Şuan Unuttum .
Alınan En Düşük Kd : 1.50 Fakat Bazen 1.70ler bile alınmıyor. [ Yaş +18 Olmasına Dikkat Edilir .]
Klan Savaşı Saatleri : Öğlen 1 , Gece 3 Arası .
------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar Clan Benim Değildir . Sadece Tanıyın Diye Bu Konuyu Açtım
Zorunluluklar ' a uyuyorum diyorsanız sizde başvurun . ben biraz kıyakla alındım .
---------------------------------------------------------------------
Dediğim Gibi ; , KD , Skype , Ve Her Ay Düzenli bir şekilde yatırım yapıyorsanız , ve Ortam Seviyorsanız Bu CLan Size Göre .