HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Turkmmo @admin 'i lütfen sesime kulak verin.!
DİKKAT63 Adlı Kişi Benim Diğer Kullanıcım @11asdasd11 i hereksin içinde böyle rezil bir yazı yazdı ve rencide etti..
Size Olayı Anlatayım..
1. Server Bana Verildi Sonra Hatalar Çıktı Server Kapandı (Tamamen Eksen Bilişimin Sucu Zaten Bilişim Şirketini Değiştirdim Neyse Adını Soylemiyim)
2. Sonra Allah Rahmet Eylesin İbrahim Beyin İkiz Cocukları Annesinin Karnında Vefaat Etmiş. Gerçekten Bu Olaya Çok Üzüldüm.
3. Ama Sonra Yazdılar ki İbrahim Bey Beni Aramış Allah Binbir Belamı Versin ki Aramadı!, Bana Kimse Bilgi Vs. Vermedi Sercan mı Serhat mıydı hatırlamyıorum öyle bir bey ben ticket attıkan sonra 6 gün sonra yazdı boyle boyle diye o zaman aldım ben bilgileri Allah Rahmet Eylesin Cocuklarınıa Ama Beni Böyle Kotu Bir Kişilik Olarak Göstermesi Hiç Hoş Değil .
Ya Konuyu Kapatsın Ya da Beni Dinlemediği İçin Özür Dilesin Boyle Her Onunuze Geleni Almayın Modluga SUPER Modluga Teşekkür Ederim.
Saygılar,Taylan Tunç.
Moderatör tarafında düzenlendi:
konuyu inceledim bizim süper modumuz haddine düşmeden işlem yapmış. Normalde o bölüm için yetki verdiğimiz arkadaşlar dışında kimse işlem yapmıyor. Bu arkadaşta bilmediği için böyle işlem yapmış. Ben konuyu tekrar eski yerine taşıdım. Konuyla ilgili konuyu açan kullanıcı tarafından problem çözüldüğüne dair bir mesaj gelmediği sürece konu açık kalacaktır
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)