HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
lf3leri 31 yap önce
Ucuz bir sv deysen leo ile flax kasıp satma yap yok pahalı sv deysen mecbur pvp haritasında uridium toplatacan sonra lf3leri fulle sonra bo2 leri sonra irisleri ensonda ar-ge yi fullersin
bak sana bişey dicem bunu yap
ilk önce lf3 fulle botla sonra git bo2 fulle ama gemin spearhead olsun sonra 2. hangar al veya spearhead sat
sonra leo al flax al sat kas yap böyle yaparak botla yap sonra git ticarete 3 iris al sonra yine bırak al sat yap sonunda şöyle bi 800 m yap
yapabilirsen tabi ben yaptım
sonra git tüm irisleri fulle sonra spearheadını yeniden al sonra kutu toplat kutudan çıkan uriyle hem arge yaparsın hemde zeta fln açarsın böylece havocda alırsın sonra herşeyini tamamlayınca kutu aç lf4 çıkar ve goliye dön işte oldu
tahmini süre 5-6 ay
+rep
ilk önce lf3 fulle botla sonra git bo2 fulle ama gemin spearhead olsun sonra 2. hangar al veya spearhead satsonra leo al flax al sat kas yap böyle yaparak botla yap sonra git ticarete 3 iris al sonra yine bırak al sat yap sonunda şöyle bi 800 m yap
yapabilirsen tabi ben yaptım
sonra git tüm irisleri fulle sonra spearheadını yeniden al sonra kutu toplat kutudan çıkan uriyle hem arge yaparsın hemde zeta fln açarsın böylece havocda alırsın sonra herşeyini tamamlayınca kutu aç lf4 çıkar ve goliye dön işte oldu
tahmini süre 5-6 ay +rep

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)